Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 bana haber et özelden yaz bütün gün doğumun kolay geçsin diye dua edecem o kadarda mübarek bir insanım djjdjd bak herkse yapmam bunu bilirsin seni severim
Deletedmom_116 Alimenur 🤣🤣 bozuk bozuk 🤣🤣 benim acilde yüksek cikiyo hep korkuyorum panik yapıyorum sanırım 🤣🤣🤣
Alimenur Deletedmom_116 oda olabailir ay valla bugün evde hareket vs falan yapcam temizlik falan yapayım dedim belki sancım tutar elinizde uygun hareketler var mı diyecem ama kelin ilacı olsa başına sürer 😅😅
Alimenur Sacmalama_engiinn kız ciddiyim sedirlerdeyim ya direk iniveriyom çarşıya eşimle falan çoğu zaman araba olmadığında yürüyerek gidiyoruz dolmuşta kapımın önünden geçiyo zaten 5dkda mevlananın oraya gidiypm
Sacmalama_engiinn Alimenur olley sonunda buldum gezecek birini ne zaman müsait olursan haberleşelim djdjdk
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 askom valla konum at gelirim özelden yaz gece gündüz kapında yatarım jdkdhdj
Alimenur Sacmalama_engiinn büyük ihtimalle artık doğumdan sonra olur benimki töbe göndermez bu halde bi iş bulur çarşıda gelirim yanına😅