Deletedmom_116 Alimenur aşko napiyim cuma kalabalık oluyo bide benimkinin bugün arabayla işi vardo normalde otobüse biner bende geldim Bakalaim nereye randevu kalmadı şansıma sjsn
Alimenur Deletedmom_116 acilden gir diycem sen orayı da sevmiyon anam din bana hep iyiler denk geldi sen niye sevmen bilmem
Deletedmom_116 Selcennnn giz başka dontor yokmuş üç dört bişi varmsi oda randevuya dolular zaten şans abenden önceki aldı bana kalmadı nur gozd ekaldi sjsn
Selcennnn Deletedmom_116 kız kahvaltı yaptım sadece 1 ekmek 1 peynir 1 küçük tahin pekmez karışımı yarım bardak çay su 1 tanecik şeker bunları verdiler kör olmayasica mideme inmedi yediklerim 😂😂
Deletedmom_116 Sacmalama_engiinn sormaa aşko🤣 aşağı giderim o yukarı vikarim o acile giderim oo yetoo
Deletedmom_116 Alimenur Zorda kalırsam oraya giderim sjsj buranın nst Şi bozuk sancı varken cikarmiyo beş dk sonra acildekinde sancı cikiyo🤣🤣
Alimenur Deletedmom_116 kız benim dün nası oldu bende anlamadım poliklinikdeki nst de sancı çıktı acile bidaha girdim ordada baya düzenli çıktı eve geldim gittim yok sancı mancı kalmamış ulen dedim eve gidip gelince ne olmuş olabilir 40ı zor gördü😅
Sacmalama_engiinn Selcennnn aaa zahmet edip çok koymuşlar serpme kahvaltı hazırlamışlar sqğolsunlar jdhfjen
Sacmalama_engiinn Alimenur kiiaaz sen bedestene yakınsın demi doğumdan sonra çarşıda gezelim valla yanlizlik canıma tak etti artığğikkk djhdjdndj
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 bana haber et özelden yaz bütün gün doğumun kolay geçsin diye dua edecem o kadarda mübarek bir insanım djjdjd bak herkse yapmam bunu bilirsin seni severim
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 askom valla konum at gelirim özelden yaz gece gündüz kapında yatarım jdkdhdj
Deletedmom_116 Alimenur 🤣🤣 bozuk bozuk 🤣🤣 benim acilde yüksek cikiyo hep korkuyorum panik yapıyorum sanırım 🤣🤣🤣