Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 sende gel askom bayramdan sonra gezeriz sana çikolata alıcam küsme tamam mı kshdjdn
Deletedmom_116 Selcennnn Durmasin artık çıksın🤣🤣benimki Yetooo bı haftada çatlattı benii bu haftaya kadar pürüzsüzdum 😭😭
Alimenur Sacmalama_engiinn büyük ihtimalle artık doğumdan sonra olur benimki töbe göndermez bu halde bi iş bulur çarşıda gelirim yanına😅
Deletedmom_116 Alimenur Ah bu gocalar ahh benimkide salmaz 🤣yol ortasında dogurcan diye salsada ben gelemem zaten sjsj yurumeiyorum aniden baskım cogaliyo falan🤣
Sacmalama_engiinn Alimenur benimki de tek başıma salmaz neymis ben daha konyayi bilmiyornuşum kaybolurmuşum jdhdjd ona en sevdiği yemeği yapar kandırır ikna ederim hdjddhj
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 dogurun artık ya gün yapalım kek kısır falan çarşının ortasında mevlana oradaki camide çulu serelim gelen giden bize bakisn hdjdndhdn Suriyeli sansın jdhdn
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 dhjddhjw hee zaferde gezelim falan bizim kocalar eve almasın bizi alaadin tepesinde yatıp kalkarız ben kültür parkati suya kendimi atar intihar ederimbxhdjdhdk kafamda kurduğum hint dizisi