fatos2404 Guzel_ailem inliyodu diye solunum sıkıntısı var dediler 5 gün kaldı zaten şuan 6ay16 günlük olduk bile 😍🤗
Reykzy fatos2404 maşallah benmkide 3400 olır inşallah 3 olmuş 37 yiz bugün tam ne güzel bir hikaye bebeğini niye görmek istemedin
fatos2404 Reykzy canım benim son 36.haftada bi haftada 500 gram aldı son haftalarda çok alıyorlar ama tabiki öncelik önemli olan sağlık Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤗😘
Meryemabf fatos2404 Benimkinide emmediler diye küveze almışlardı aynı duumdayız 38+2de suyum geldi normal doğum yaptım şimdi bir yaşına girdi 18 haftalık hamileyim umarım bu da normal olur 😬 hayırlısıyla evladınıza kavuşun inşallah gözünüz aydın ❤️
Reykzy fatos2404 37+2 de doğurdum durmadı oğluşum 23 günlük oldu :) 3100 gram dogdu çok şükür sağlıklı 🙏🏻
fatos2404 Reykzy çok şükür canım bu arada görmek istemedim değilde doktor bianda kucağıma uzatınca o anki şokla istemedim ama elimi uzattım tenine değdiği gibi sustu bal oğlum 😍
MeryT fatos2404 bir solukta okudummm , Kasım ayı paylaşımı olduğunu sonradan farkettim . 😊 . Allah analı babalı büyütsün . Kocaman olmuştur şimdi 🤗 Bizde de öyle bir risk var inşAllah bende sizin gibi sağsalim göreceğim oğlumu bana daha da inanç geldi 🥰
fatos2404 Fadime123 canım sen tevekkül et ve bebeğinin sağlıkla doğacağına inan Rabbim hiçbir kulunu geri çevirmez, inşallah sağsalim hayırlı bir şekilde kucağına alırsın 🙏🤗
Gamze88 fatos2404 maşşah maşşah ne güzel geçmiş cok sevindim cnm ,inşh bi an önce kavuşursun oğluna ,benimde son 6 gün🥰😍böyle güzel doğumları okumak cok iyi geliyor ,darısı başımıza ..allah analı babalı büyütsün inşh 💐💐💐🧿💙
MeryT fatos2404 ben bir şey daha sormak istiyorum. Bizim bir de kafa çapımız büyük Ve kilomuz var :). Böyle bir durum normal Doğuma engel olur diyende var olmaz dengeler diyende. Siz de böyle bir durum var mıydı