MeryT fatos2404 ben bir şey daha sormak istiyorum. Bizim bir de kafa çapımız büyük Ve kilomuz var :). Böyle bir durum normal Doğuma engel olur diyende var olmaz dengeler diyende. Siz de böyle bir durum var mıydı
fatos2404 MeryT benim oğlumun doğduğundan itibaren kafası normale göre büyük koca kafalı bi oğlum var anlayacağın 😂ilerde içi dolu olsa bari 😂😂
Mikayilsmom fatos2404 ayyyy seviyorim boyle hikayeleri inşallah tez zamanda kavusursunuz cok sukur sağlıklı dogmus dogumunuz guzel gecmis darisi başıma 😂 ya bende 38de gelsin istiyorum 35,5iz suan ne yapayım da 38de gelsin cok bekletmesin😂
fatos2404 Mikayilsmom canım valla bilmiyorum ki ben her gün gezmelerdeydim uzak dahi olsa yürüyerek gidip geliyodum ondan mıdır nedir ne çok kilom oldu nede ödemim ve tabi doğumdan üç gün önce falan eşimle çok kötü tartıştık strese bağlıda erken doğum oluyo malum ama sen eşinle tartışma tabi😂 bu arada oğlum şuan 7ay2günlük 🤣🤣
Zehra5834 fatos2404 içimize su serptin maşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 😊 narkoz derken dikiş yapılırken tamamen mi uyuttular yoksa ben mi yanlış anladım 😅
fatos2404 Zehra5834 hiç yanlış anlamadın dikişlere dayanamayacağımı düşünüp doktora beni bayılt narkoz istiyorum diye bağırmışım belkide dayanırmışım bilemiyorum🤣🤣
fatos2404 Cansu34 8 ay geçti ve o acıyı hatırlamıyorum desem yalan olmaz sadece şunu söyleyebilirim ki 10-15 dakikam çok sancılıydı oda en ağır regl sancım sonrası bitiyo herşey zaten😌
Cansu34 fatos2404 ne güzel allah bağışlasın darısı başımıza i şallah bizler de çok zorluk çekmeden doğururuz
Htcblt fatos2404 gözünüz aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bende 38 + 5 beklemedeyiz hala amam aman bi agrım olmuyor normal istiyorum ilk doğumum
fatos2404 Htcblt sanırım beni yürüyüş çok tetikledi hergün iki üç saat abartısız yürürdüm her gideceğim yere yürüyerek giderdim ve gerçekten Meryem süresi o kadar okudum ki Rabbim kolaylaştırdı 8 ay geçti bile, darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏😍
Sezen_cnarr fatos2404 gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel sarışın bizlere olsun inşallah neden dovn sendromu riski vardı belirtileri nelerdi
fatos2404 Sezen_cnarr ikili testte risk çok yüksek çıktı ve ense kalınlığı vardı ama 8 ay oldu oğlumun hamd olsun zekasında hiçbir sıkıntı görünmüyor aksine algısı çok net ve iyi ama boynu hiç yok desem yeridir dedesine çekmiş😂😂
Sezen_cnarr fatos2404 sağlıkla akıllı fikirli hayırlı alim Salih evlat olsun inşallah bizlere de banada dua ederseniz sevinirim