fatos2404 Mucizembenim bizden değil canım devletten alıyorlar, biz ek bir ücret ödemedik ve sanırım 1.5-2 bin alıyolar her gece için
fatos2404 aiseerol evet canım renkli ultrasonuda vardı doktorumun 21 Kasım'da doğum yaptım canım sorun değil ne zaman istersen bu posta yorum olarak yaz ben cevaplarım seve seve 🤗💕😘
Socialmom fatos2404 ay böyle okuyunca bi cesaret geldi bana da 🙆🏼♀️ 40+3 olduk, cumartesi günü gelmezse suni sancı vereceklermiş bi korku var içimde böyle güzel doğumlar okuyunca bende yaparım neyi var ki diyorum ama işte
fatos2404 Socialmom korkmamak gerek aslında çünkü o anlık bişey bebek çıktı mı zaten ne sancı kalıyo ne ağrı ve tabiki en sağlıklı doğum şekli kendine inanırsan yaparsın ki bencede yaparsın 🙏🤗😘
fatos2404 Mybabyboy_ son üç ayımı komple yüksek idrar yolu enfeksiyonu ile geçirdim o sebepten geçici bir solunum sıkıntısı yaşadı çok şükür sadece 4 gün kaldı 🙏💕
fatos2404 busrabx doktor %88 down sendromlu olur dedi çokta umursamadığım ve inanmadığım için incelemedim o kadar mübarek sanki down sendromu moda olmuş 10 gebeden 9'una down sendromlu diyolar🙄
fatos2404 aiseerol canım babası hastaydı ona bulaştı bünyesi zayıf olduğu için direk bronşite çevirdi 😖