aiseerol öncelikle Allah razı olsun ve şunu söylemeliyim ki kim ne derse desin o anı yaşamayan bilemez bende kendimi cahil zannediyordum😂
-çatı muanesinde evet örtü örttü alttan kontrol etti, bu arada benim doktorum Yasemin Karamandı
-nstye de ben 30'dan başladım çünkü kasılmalarım vardı
-randevu benim hastaneye gidişlerim biraz sıkıntılı olduğu için sekreterlerden rica etmiştim gitmeden bir önce arayıp ertesi gün için randevu ayarlıyodum doktorun kendi sekreterlerinden
-acilden gittim direk 4. Kata çıkın dediler
-ben konuşmamıştım ebeyle ama sen konuş derim ve kesinlikle Naime ebe süper bi ebe
-benim bebeğin başı dayanana kadar annem yanımdaydı sonrada annem o halime dayanamayıp çıktı kalmak istese yine kalırdı. Bebeğin başı görünene kadar herşeyi ebe yapıyor başının geldiğini anlayınca doktoru çağırıyo ondan sonraki tüm işlemleri doktorun yapıyo zaten ha bide doğum katında tüm çalışanlar kadın
-bana herhangi bi kıyafet vermediler istersen belki verebilirler onu bilmiyorum. Bebeğimi doğduğu gibi doktorum kucağıma vermek istedi o anki şokla ben kabul etmedim tuhaflık bende 😂
-dikkat et diyeceğim bişey olmadı lakin kesinlikle sancılarını yatarak karşılama gez, merdiven in çık, çömelip kalk, son anda secde pozisyonunda ıkın onlar çok işime yaradı ha bide abese süresinin 19-20. ayetlerini ezberle sürekli oku bunların bana aşırı faydası oldu rahat bir doğum yaptım elhamdülillah🙏💕
-doğum fiyatıda 1330 tlydi o ne 30'sa artık😂
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🤗💕😘