Mucizemibekliyorum_ Azraa33 benimde karnım midem çok şiş afedersiniz ama çok gaz var yani ama bende ilaçlara bağladım
Kelebekl alpseda_ inşallah cnm inşallah amin Rabbım isteyen bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı sekilde
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ https://mutluresim.com/ Buradan yükle sonra aşağıda kopyala var linki kopyala, sonra buraya yapıştır canım. Yada ana sayfada solda üstte 3 çizgi var oraya tıkla resim yükle yazıyor oradan da yapabilirsin daha pratik
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ ay ya 🥲 hadi gözün aydın canım benim Rabbım tamamına erdirsin inşallah. İnan aramızdan birinin bile hamile olduğunu öğrenmek mutlu etti🫂
ikizprensesannesi @Mucizemibekliyorum_ yaa çok sevindimm pozitif sizin inşaallah hayırla çok güzel ilerlesin çok mutlu oldumm darısı tüm bekleyenlere amin Allahım🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mucizemibekliyorum_ ikizprensesannesi ayy amiiiin canım amin bende ilk gördüğümde kendimden çok isteyen herkese ver diye ağlayarak dua ettim. İnşaşlah benim de sağlıkla ilerler
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ canım Bi daha ne zaman kan vereceksin 🤗 bide senin kaç hafta gösteriyor sata gore
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 canım bugün öğleden sonra vereceğim. Sat a göre değilde internette tüp bebek gebelik haftası hesaplama var otomatik olarak ondan hesapladım 4+1 gösteriyor. Seninde 4+2 oluyor bu durumda 😇 sen tekrar pazartesi mi vereceksin kanı?
Deletedmom_85 alpseda_ sen naptin kizz, sen ne zaman vereceksin Bi daha kan. kendi test gününde mi pazartesi?