Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ yemin ederim ilaçlar, kontroller, iğneler bu kadar yormadi beni tüp bebek süreci Zor mu diye sorarlarsa diyeceğim tek şey transfer sonrası sonucu beklemek ölüm gibi bir şey
alpseda_ Deletedmom_85 amin canım inşAllah pozitif olur bütün bekleyenlerde🤲🤲benim bi belirtim falan yok
Deletedmom_85 alpseda_ sen naptin kizz, sen ne zaman vereceksin Bi daha kan. kendi test gününde mi pazartesi?
Kelebekl Mucizemibekliyorum_ trasnferimin 7ci günü verdim kanı. Ama 6cı günü de idrar yaptım çift çizgi çıktı
gizemmreee Kızlarrr merhaba ben de 7.06.2023 Çarşamba transfer oldum bu gün 6. Günüm 2 gündür çok şiddetli kasıklarım ağrıyor aynı adet olacak gibiyim var mı benim gibi adet ağrısı çeken 😔
Azraa33 gizemmreee bende sizin gibi oldum karnımda şişti İlaçlara yordum hamileymişim İnşallah sizinde vardır
Mucizemibekliyorum_ Kelebekl yanlış anlamazsan 6. Günkü testine bakabilir miyim atabilir misin merak ediyorum benimde bugün 6. Günüm
Mucizemibekliyorum_ Azraa33 benimde karnım midem çok şiş afedersiniz ama çok gaz var yani ama bende ilaçlara bağladım
Kelebekl Kelebekl bu ikisi erken gebeiliği sabah ilk idrarla yaptım kaseti de öğlen 2 gibi yaptım ertesi gün kan verdim 59 çıktı