Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 canım bugün öğleden sonra vereceğim. Sat a göre değilde internette tüp bebek gebelik haftası hesaplama var otomatik olarak ondan hesapladım 4+1 gösteriyor. Seninde 4+2 oluyor bu durumda 😇 sen tekrar pazartesi mi vereceksin kanı?
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ benim sata göre de İnternetteb tüp gebelik hesaplamasını göre de aynı gösteriyor sende de aynıdır diye düşündünm. Evet 4+2 canım. İnşallah hersek güzel giderse gebeligimizi birlikte takip ederiz. Bir başkasıyla Aynı haftalarda olmak çok guzel😍 evet pazartesi vereceğim ben
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 aynen kuzum valla inşallah ikimizinde çok güzel sorunsuz sağlıkla ilerlerde konuşuruz hep🥰
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ oy maşallah subhanallah. Büyüyor miniss🧚 yoksa büyüyorlar miii🧚 bakalımmm 😇
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 bende çok merak ediyorum tek mi çift mi🥰 sağlıkli olsunda farketmez gerçi yeterki sağlıklı olsunlar ❤️Pazartesi sonucunu sende bana haber ver canım merak ediyorım aklımdasın
gizemmreee Kızlar ben 7. Günü test yaptım negatif çıktı 😟 hala daha biraz da olsa umudum var bekliyorum test günümü 😟 ne olur banada dua edin 19 u test günüm normalde kan vericem o gün inşallah geç tutunma falan olmuştur 😟😟😟🙏
Deletedmom_85 gizemmreee amin canım güzel haberlerini aliriz inşallah. 7.gunden sonra tekrar yaptın mı test peki bugün kaçıncı günün?
Mucizemibekliyorum_ gizemmreee canım dualarım hep sizlerle rabbim isteyen dileyen çabalayan herkese rabbim nasip etsin inşallah sende güzel haber alacaksın içini ferah tut
Deletedmom_85 gizemmreee sabır sabır az daha bekle bakalım yapma sakın moralin bozuluyor varsa bile testte çıkmıyordur.ilk deneme miydi senin canim
gizemmreee Deletedmom_85 evet ilk deneme 😔 Hemde nasıl moralim bozuldu eşime de dayanamadım söyledim negatif çıktı diye oda çok üzüldü erken yapayım da varda kan veririm babalar gününe süpriz olsun dedim ama maalesef 😟
Deletedmom_85 Mucizemibekliyorum_ tamam canım veririm inşallah guzel haberler almak umuduyla. Doktor kontrolüne faln gidersen haber et 🧚😇
Mucizemibekliyorum_ Deletedmom_85 tamam tamam 🥰 konuşuruz artık zaten hep, inşallah seninde çok güzel olacak artışın inanıyorummmm🥰 çok emek verdik geliyor minişler❤️
Deletedmom_85 gizemmreee ya canım benim hersey Allah’tan dua et pes etme inşallah olmuştur içini çürütme. Kan verince yaz etiket yap merak ettim sonucunu inşallah güzel haberleri almak nasip olur 😌