gizemmreee alpseda_ inşallah canım dualarınız için çok teşekkür ederim ❤️ sizde sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişleriniz rabbim bir avazda kurtarsın inşallah ❤️🙏🙏
gizemmreee Kızlar bir de siz gebesiniz transfer günlerimiz hemen hemen aynı günler ya belirtileriniz devam ediyor mu ? Ne gibi belirtileriniz oldu yada oluyor?
Deletedmom_85 gizemmreee benim ağrılar kesildi ya 3ve 4.gunler ağrımisti kasiklarim. Sonrası daha devamı gelmedi geçen biraz hafif geldi gitti 3 5 saniye. Şuan için Bi belirti yok bende Bide süt beyazı akintim geldi 2 kere ilk zamanlar
gizemmreee Deletedmom_85 benim de 2 3 gün öncesine kadar kasıklarım çok ağrıdı şimdi yok ara ara sağ kasığıma anlık sancı gelip geçiyor
Deletedmom_85 gizemmreee yok sabah akşam prolutex iğne yapıyorum akşamları coraspin iciyorum. Ikisini kullanıyorum sadece
gizemmreee Deletedmom_85 prolutex benim 2 günde 1 her gün de oksapar iğne duphaston içiyorum günde 3 defa bir de progestan fitil 3 defa 😔 fitili koyarken şişlik hissediyorum da ilk günlerde olmayan acaba belirti mi diye soracaktım
Deletedmom_85 gizemmreee ay kullanmadığım için bilemedim simdi canım inşallah bekliyorum güzel haberlerini ☺️
ikizprensesannesi @Mucizemibekliyorum_ benim 12. Günde 573 tüü evet ikiz bence sizinde öyleee💞saglıkla ilerlersinnn 🤲🏻
Mucizemibekliyorum_ ikizprensesannesi amiiinnn💜 peki tekrar beta baktırdınız mı kaç kat arttı? Benden doktorum yarın yine kan istedi🫠 bide çok soru sormuş olacağım ama keseyi ne zaman gördünüz 😇