Bathy21 Ankara Memorial 11.000 sezaryen 12.000de doktorum alacak ama eylüle kadar artar büyük ihtimalle.
Bet-topal Bathy21 merhaba hastane nasıl acaba bende fiyat almak için aradım gün içersinde dönüceklermiş
Nesnes28 Benanneoluyorum kızımız olucak inşallah sizin cinsiyeti ne?benim ikinci gebelik ilki sezeryan olduğu icin 38de doğum gerçekleşicek hayırlısıyla 🥰
beyzanurk2502 Benanneoluyorum maalesef gibi az kalır 😅 fazla ama ilk gebeliğim o yüzden korkuyorum biraz 😁
Bkmcnkr Benanneoluyorum 2 ay önce istanbul Ataşehir Acıbadem de sezeryan oldum 27 bin .. doktorum dış doktordu onun ücreti hariç.
senoski Bkmcnkr Memnun kaldınız mı hastaneden? Doktorunuz kimdi dışarıdan? Bir de dışardan geldi diye mi daha ucuz? Çünkü normalde orası daha pahalı.
Benanneoluyorum Nesnes28 Hayırlısı ile doğsun inşallah🙏 bizimde kız cinsiyetimiz benim ilk, sezeryan düşünüyorum😊 ilk gebeliğinizde kaçıncı haftada sezeryan olmuştunuz? İlkinde bekletiyor doktorlar herhalde kilosu iyiyse öyle duymuştum da🙂
durunaz28 Ayezhanim teşekkür ederim muayene ücretini öğrenebilir miyim bende meydan Hastanesi’ne gidiyorum fakat memnun değilim
mylittle_pumpkin Benanneoluyorum Bursa Jimer normal ve sezaryen ikisi de 18.000 tl ama zam gelecekmiş
Krcn001 Yarenylmz memnun kaldınız mı şardan ? Ben de düşünüyorum ama pek tavsiye eden olmuyor. Bir de doktorunuz kimdi ?
Yarenylmz Krcn001 çok memnun haldım hiçbir sıkıntı yaşamadan yarın öğleye taburcu oldum 🙃 Doktorum Yıldırım bey o da çok ilgiliydi ameliyatım da güzel geçti
Yarenylmz Krcn001 ayrıca Rizede çok da seçeneğimiz yok maalesef Devlet hastanesinde Filiz hanımı da çok öven arkadaşlarım var bi düşünebilirsiniz onu da
inciata istanbul gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi dr nefise meriç 18500(500 evler şafakta doğum yaptırıyor.) temmuzda zam gelebilirmiş
Loyabloom esrakkahraman sezeryan mı normal doğum mu benımkıde orda olcak büyük ihtimalle doktorum orda yaptırıyor🫣
Burce_35 İstanbul tuzla Okan üniversitesi hastanesine gidiyorum. Dün fiyat aldım dudaklarım uçukladı resmen 🤦♀️ normal doğum sgklı:12.tl ücretli :33tl Sezeryan sgklı :15 tl ücretli de 33tl 🤦♀️