Sedef_rengi Kaplann aa ben doğum yaptıran hocaları sorduğumda çağdaş şahin 12.haftaya kadar olan gebelere bakıyordu özele geçtim doğum yaptırıyor mu çağdaş hoca Ali Akdemir in de çok methini duydum tüm doktorların fiyatı aynı mı biliyor musunuz acaba
Sultanpolat cokkasmabeabi bundan bir iki hafta önce Ankara’da acıbadem hastanesinden fiyat almıştık tanıdık da var üstelik ama maşallah fiyatlar almış başını gitmiş 😅 eşimde ben o paraya çocuğa altın alır yatırım yaparım deyip devlet Hastanesi’ne beni teşvik etti 😂😂
Bedosss Ebru_20 hangi hastanede yapıyormuş doğumu doktorunuz bende klinikte 11.500 fiyat aldım denizliden sezeryan için
Mrsfly Benanneoluyorum yani dediğim gibi o fiyat bandında bulmak nerdeyse imkansız, Allah yardımcısı olsun herkesin.
Nesnes28 Benanneoluyorum bende prime a gidiyordum aslında bülent bey e ama muayene ücreti fazla oldugu icin bırakmıştım. Sibel hanıma gidiyorum oda aksamları cayırovada oluyor muayene ücreti biraz daha ucuz😁doğumu medicalparkta yaptırıyor yarın oraya gidicem telefonda sordum 12 bin dediler yarın gittiğimde tekrar sorarım 🤭
Benanneoluyorum Nesnes28 Aa bende Bülent bey’e gidiyorum şuan 34haftaligiz😊 sizin haftanız ne kadar? Nerede oturuyorsunuz
Akman89 Benanneoluyorum bende medicalpark pendike gidiyorum. Normalde 30bin sgklı 15bin ama heran zam gelebilir dediler.
esrakkahraman Nesnes28 köşklüçeşmenin neresindensiniz orada yaşıyordum daha önce 😂 tanışma postuna döndü 😂
minikprens_71 Benanneoluyorum Kırıkkale Araştırma tıp fakültesi hastanesine gidiyorum. Normal 7 bin dedi ama sezeryani soylemedi 🫣
Ao526- Benanneoluyorum İzmir Tınaztepe hastanesi Doğum + oda süslemesi + fotoğraf çekimi. 15 bin sabit fiyat dendi 🤪 Umuyorum temmuzda zam görmez 😂🙈
Berce_23 Bende izmirde galen hastanesine gittim doktorunun orayla anlaşması var 12 bin TL dogum Ekim ayında gerçekleşecek ve fiyatları sabit değil hepimizin yardımcısı olsun Allah