Loyabloom esrakkahraman sezeryan mı normal doğum mu benımkıde orda olcak büyük ihtimalle doktorum orda yaptırıyor🫣
Yarenylmz Krcn001 çok memnun haldım hiçbir sıkıntı yaşamadan yarın öğleye taburcu oldum 🙃 Doktorum Yıldırım bey o da çok ilgiliydi ameliyatım da güzel geçti
Yarenylmz Krcn001 ayrıca Rizede çok da seçeneğimiz yok maalesef Devlet hastanesinde Filiz hanımı da çok öven arkadaşlarım var bi düşünebilirsiniz onu da
Krcn001 Yarenylmz devlette normal doğurana kadar zorladıkları için korkuyorum açıkçası. Özel adına da maalesef seçenek yok. Normal doğum ve sezaryen fiyat olarak ikisi de aynı mı ?
Smy16 Yarenylmz Elif yurtsever var özel kliniği var onun da rize merkezde. benim doğum da şar da olmuştu çok tatlı bi doktordr tavsiye ederim. Keşke öyle bi doktor bulabilsem ankarada da ama yok
Yarenylmz Krcn001 onu tam bilmiyorum ben de normalden korktuğum için isteğe bağlı sezeryan oldum . İlk baştan beri Yıldırım beye gittim takipli olmayan sonradan gelen hastayı kabul etmediğini söylemişti
Zlyyh İstanbul Medipol Bahçelievler en son 20 lerdeydi 2 hafta var doğuma sormadım da 😬🫣 Var mı giden acaba
durunaz28 Ayezhanim teşekkür ederim muayene ücretini öğrenebilir miyim bende meydan Hastanesi’ne gidiyorum fakat memnun değilim
Ayezhanim durunaz28 Ebru kirazoglu yıldırım doktorim cok ilgili muayene ücreti sigortan varsa 250 yoksa 300 sanırım
esrakkahraman Nesnes28 köşklüçeşmenin neresindensiniz orada yaşıyordum daha önce 😂 tanışma postuna döndü 😂
esrakkahraman Elif-kurt25 bende Burhan şekere gidiyorum oda orada yağıyor bizde 38 olduk bekliyoruz keyfini bakalım bebişin 🫢🥰
esrakkahraman Elif-kurt25 minnoş bir kızçe gelecek inşallah sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🥰🙏
Ezgii95 Çorlu vega ya gidiyorum. 10.600 dediler 2 hafta önce sezeryana. Temmuz sonu doğumum bakalım zaman gelecek mi o zamana kadar