Syma_07 vanım çok çok geçmiş olsun inşallah hiçbir sıkıntın olmaz sağ salım bebişin kavuşursun. Hiç kafana takma hersey allahtan öyle düşün yoksa tansıyonun daha çok çıkar ayetel kürsi oku sureklı. Merak etme bence bır sıkıntı olmıcak ilaç vs takıbe alırlar gerekırse yat hastanede hiç üzülme merak etme dua et 🙏🏻

Kfiliz düşünmemeye çalışıyorum canım sağol şimdilik yatiyorum

Syma_07 canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bizim haftalarımız aynıydı seninle şuan nasılsın iyi misin bebek nasıl

Bhryeatss şuan Allah’a şükür iyiyiz ciğer gelistici yaptılar her ihtimale karşı yarinden itibaren 24 saat idrar biriktirmem gerekiyormuş daha burdsyiz bakalım inşallah evimize çıkarız bebiş çok minik

Syma_07 ben zaten şehir hastanelerini hiç anlamıyorum.. Resmen kapalı ceza evi… Üzülmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza doğru zamanda alırsınız

Syma_07 ayyy geçmiş olsun canım benim ben de 32 haftalığım rabbim zamanında sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin hepimizee🌼

Geçmiş olsun, vaktinde doğum olsun inşallah ❤️

25 haftalığım 13/8 in altına inmiyor tansiyonum. 14/9-ve 13/8 hep. Doktorum Alfamet başlattı. Eğer düşme olmazsa yatışlı tedavi dedi. Bende korkuyorum ama içimi ferah tutuyorum. Kızıma sağlıkla kavuşmak istiyorum. Dua edin lütfen 🙏🏽Gerçekten zor bi süreç. Rabbim hepinize şifa versin. 🤲🏽

Syma_07 inşallah kısa zamanda ikinizde sağlıklıca çıkarsınız dikkat et kendini üzme ❤️

Syma_07 geçmiş olsun Rabbim doğru zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 hangi hastanedesn acaba?

Syma_07
                Bende geçen haftada 33. Haftada hastanede yattım canım erken doğum riskinden benimki şimdi iyiyim sende iyi olursun Allah’ın izniyle korkma doktorlar biliyor doğumu geciktiriyor