NurYm Sahdormommy Allah yardımcınız olsun ☺️ benim ilk hamileliğim bakalım ilerleyen süreçler nasıl olacak merak içerisindeyim
Pinar0808 17+2yim bende 1 kg aldım şu son zamanda.63ile hamile kalmıştım doktorum kilo almamış ol dedi ama ne kadar dikkat etsem de almışım 1 kg ne yapmak lazım anlamadım 😀
Sahdormommy Pinar0808 boy kilo endeksine göre mi öyle dedi acaba benim doktorda doğuma kadar en fazla on kg al dedi ama ben daha başta 2.5 almışım
Dmlakrbg Sahdormommy 26+4’üm. 5 kg almışım. Bende kiloya yatkınım. Ve serlajlıyım. 6 haftadır da yatıyorum. İnşallah çok almam
Sahdormommy Dmlakrbg geçmiş olsun yinede çok almamış gibisin umarım sağlıkla sıhatle çok kilo almadan geçer
Pinar0808 Sahdormommy bilmiyorum ki boyum 169 kilom 63tü hamile kaldığımda.ama doktora fazla geldi kilom demekki ondan diğer kontrole kadar kilo almamış ol dedi bana.dikkat ettim ama olmadı 1 kg aldım 😢
Gizemb41 Sahdormommy 17+6 bugün tam henüz hiç almadım kilo. İlk başlarda bulantım vs olmadı ama kilo verdim şimdi ise sabit olarak ilerliyor.
KE_A 15+4 teyim, 13.haftaya kadar kilo almamistim, son 1-2 haftada 2 kilo aldım 😔 doktorum ben kilolu olduğum için sen kilo almada vermede demişti, en azından 16.haftaya kadar kilo almiyim diye çabaladım ama olmadı 😔🙈