Sahdormommy Ben 2.5 kg almışım fazla mı bilemedim ama benim bünyem kilo almayı seviyor yaaa ilk bebemde 90 kg olmuştum 64 ile hamile kalmıştım bunda 62 ile hamile kaldım
sevenanne Sahdormommy Ben 17+5 hamileyim 4 kilo aldım ikinci gebeliğim ve kilodan çok korkuyorum. Cuma günü eltimin kınasından sonra hemen diyetisyenime yazıp yardım isteyeceğim. Sen çok iyi gidiyorsun bu arada fazla değil ama kilo genelde 25. Haftadan sonra bir anda vücuda yüklenmeye başlıyor. 172 cm boy 65 kiloyum biraz belli olamaya başladı basenlerden ne olacak bilmiyorum böyle 🤷🏻♀️
NurYm Sahdormommy Şuan 17+6 haftalığım karnım çıkmadı ama ben baya kilo aldım hemen bitsin bu süreç istiyorum 😞🤦🏻♀️
Sahdormommy sevenanne evet sonlara doğru çok alınıyor bende 1.65 boy ilk gebeliğimde ben bu aylarda 70 üzeriydim bende çok korkuyorum kilodan yaaaaaa
Hazelcik Ben de 16+3deyim şimdiye kadar 2 buçuk kilo aldım. Doktorum 18. Haftaya kadar 1 kilo bile almak yok demişti ama elimde değil ne yapayım karnım da baya büyüdü herkes anlıyor hamile olduğumu.. kilo almadan nasıl çıkacak bu göbüş anlamadım ki
Mltsnl NurYm yaaa bende 16. Haftam boyun 1.80 75 le hamile kaldım şuan 88 çok aldım ama bünyem hemen alıyor
NurYm Sahdormommy hangisi daha iyi bilemiyorum birde ben hiç enerjik falan değilim modum düşük sürekli sizde de böyle bir durum varmı?
Ilkannelik41 16+1 deyim 2 kilo aldım daha 67 kilo olmusum allahtan boydan kurtariyorum kilodan korkuyorum ve hic biseyim olmuyor simdiden🙄
Yagmurr8 Haftanın içindeyken toplam 4 kilo almışım ilk 3 ay 1 kilo son 1 ayda 3 kilo almışım 😅 ama bulantılarım geçince baya baya yedim ekmek pek yemeyen biriydim ve günde neredeyse 3 ekmek yiyorum artı deli gibi tatlı yiyorum 😅 doktorum az dikkat et dedi ☺️