NurYm Sahdormommy Allah yardımcınız olsun ☺️ benim ilk hamileliğim bakalım ilerleyen süreçler nasıl olacak merak içerisindeyim
Sahdormommy Seher112 ya verilir elbet bende 27 kg civarı aldım ve hepsini verdim ki daha fazlasını da verdim verilir elbet ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum bunda da
dilanklnc1717 Sahdormommy valla almadım tam tersi çok kilo verdim bu süreçte şimdi alırım artık yavaş yavaş
Ilahem Sahdormommy 16 haftalikda hic kl almamisdim.kl 34 haftadan sonra aldim.doguma kadar 6 kl aldim.
Mavii- Tam 16 haftalığız. Henüz hiç kilo almadım. Göbeğimde çıkmadı. İlk gebeliğimde 20 kilo almıştım 🙈
Sahdormommy Mavii- yaaaa ne güzel yaa bende ilke göre çok iyi gidiyorum şuan peki hareketlerini hissediyor musunuz ben bir kaç kez hissettim var iki uç gündür hiç hissetmiyorum
Lafayette Sahdormommy 60 kilo ile hamile kaldim. 20.haftadayız 60kiloyum anlamadım ben bu isten bisey. Yani almak istemiyorum ama
Mavii- Sahdormommy Bazen hisseder gibi oluyorum ama sürekliliği yok. Emin değilim henüz hissedip hissetmediğimden 😁
Sahdormommy Mavii- yaa hayırlısı ile gelsinler bende korktum işte bir hissedip bir hissedemeyen biraz rahatladım bunı duyunca