tavuklupilav Burnumageliyoduslkmsn şu an hastanedeysen onların verdiği ağrı kesiciden başka çare bişey yok kanka iste habire ağrı kesici
Zumzugukodummuzzingillatirim mucizeninannesiyim ama burdaki olaylar beni meşhur eden dmdmdmdkdbek yukarda anlattım oku aşko, o gün bir yandan benim mübarek doğumum bir yanda kelle avı vardı dmdmdmdkdbek tek olay değil dkdldld
Ayfer- Burnumageliyoduslkmsn bi süre aklınıza gelir gelir durur ağlayın rahatlarsınız bişey olmaz zamanla insan gülerek hatırlamaya başlıyor ☺️ Dikiş ağrılarınız için doktorunuz parol verdi mi ? Batikona özen gösterin. Allah sağlıklı güzel günler nasip eylesin 🌺
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn aşkım doktoruna söyle diclomec yapsın bir tane mis gibi
Kubra2423 Burnumageliyoduslkmsn maşeALLAH canım ALLAH bağişlasın çok sevindim Darısı biz doğuracak annelerin başina bu arada ne kadar dikişin var?
Hllsrl Zumzugukodummuzzingillatirim maşallah olurda doğramaz günüm geçerse sizlerden cesaret alacağım :) @Burnumageliyoduslkmsn
Zumzugukodummuzzingillatirim Hllsrl herşey sağlıklı ilerlesin sağlıklı kucağına alda detaylar çok mühim değil…
Burnumageliyoduslkmsn Hllsrl valla ben fisteklerim ama bana uyma dün gece travma şuan sıfır uykuylayim ama enerjim yüksek niyeyse
Hllsrl Burnumageliyoduslkmsn sanırım biraz acı çekmiş ve mutsuzluk yaşamışsın ama bebişin çok tatlı o her şeyi unutturur annesi 🥰 sağlıkla büyüt yavrunu 🤍
esnyz14 Burnumageliyoduslkmsn Gözün aydın şükür sağsalim kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün inşallah maşallah size🫶🏻
Deletedmom_85 Burnumageliyoduslkmsn maşallah subhanallag geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah
myangelson Burnumageliyoduslkmsn seni inatçı kizzz maşallah sana rabbim nazarlardan korusun seni🤍 Allah analı babalı büyütsün hep mutlu olun insallahhhh🌷🌷
4bebeannesi Maşallah çok gecmis olsun hayirlı olsun allah analı babalı etsin🎀 bende takipteydim hep dogurdunmu diye, hadi bakalım normal normal dedin istedigin oldu çok sukur inşallah hemencecik toparlanirsin🎀 darisi bana ve tum bekleyenlerree🎀💃🏻
Berfehilal Burnumageliyoduslkmsn çok şükür kız gözün Aydın 😂 artık bi doğum hikayesi yazarsın 1 aydır seni bekliyoruz 😍
Burnumageliyoduslkmsn Berfehilal yazarım ben ama 3 güler 5 travma geçirirsiniz neyse hassas yazarım isteyen okur dur yazam