Papatyaaa__ Burnumageliyoduslkmsn ay gözün aydın canım ülkecek rahatladık🥰🌹🫶Analı babalı büyütün İnşAllah
Nazzz35 Burnumageliyoduslkmsn Allah analı babalı büyütsün😊 foruma girince direk acaba doğum yaptınızmı diye bakıyordum hoşgelmiş miniğiniz 🤩
ElifKyncu0 Burnumageliyoduslkmsn Hayırlı olsun Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah hayırlı bir şekilde bize de nasip etsin.🤲
Burnumageliyoduslkmsn Dikiş sancısındab nasıl kurtulabilirim dün geceyi hatırlatıyor bana agalayasim geliyor
Nurrmerttt- Burnumageliyoduslkmsn Ya gözün aydın canım benim 🙏🏼♥️ Rabbim sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏼 Doğumun zor geçmiş anladığım kadarıyla 😢
runkli0606 Burnumageliyoduslkmsn dolar 24 de dayandı çocuk gelmemekte haklıymış krizin göbeğine düştü🤣🤣
tavuklupilav Burnumageliyoduslkmsn şu an hastanedeysen onların verdiği ağrı kesiciden başka çare bişey yok kanka iste habire ağrı kesici
Gevrekboyozz Burnumageliyoduslkmsn iyi hadi çok şükür aşkom senin bebe geldi biz uçtuk akskakskakskakka
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn coookk sevindimmmm gözün aydın çok şükür bacimm..doğum hikayenide bekliyorum. Toparlanır toparlanmaz yazzzz
Hllsrl Zumzugukodummuzzingillatirim maşallah olurda doğramaz günüm geçerse sizlerden cesaret alacağım :) @Burnumageliyoduslkmsn