Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn şimdi dinlen uzun bi doğum yazısı bekliyoruz. Allah analı babalı büyütsün inşallah güzel kızınla güzel bir hayatın olsun inşallah
Kalbiimde2can @Burnumageliyoduslkmsn aayy inanmiyoruuuum sonunda cok sükür geldi nazli kizimizzz😍 askoo nasilsiniz pekii hersey yolundamii minnosun keyfi nasil mutlumu geldiginden🤭❤️🥰😘
dexter çok şükür, seni korkutmak istememiştim ama artık bebeğe bir şey olacak diye korkuyodum. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏
Papatyaaaaaa Burnumageliyoduslkmsn ay doğdu sonunda Meva kuş çok şükür 🥰 aşkım yapacağım, yardım edeceğim bir şey var mı?
yesilkahve Burnumageliyoduslkmsn ayy 😍😍 çok şükür hayırlı olsun 💜 bahtı çok güzel olsun güzellikler getirsin Hep. Sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl 💜
Vehim Burnumageliyoduslkmsn hadi geçmiş olsun hepimize Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
CeydaST Burnumageliyoduslkmsn çok şükür yarabbim 9 doğurduk beraber hadi gözün aydın kuzum 😂 sağlıcakla analı babalı büyüsün bebişin. Çok zor oldu mu doğum?
Nurkkkyyk Ulvana Amin inşallah en az sancılı ağrılı şekilde kucağınıza sağ salim nasip almayı nasip etsin Rabbim 🍀
CeydaST Deletedmom_116 ben de 39 haftalık oldum doktor her an gelebilir dedi kendi gelmezse pazartesi yatış dedi zorlamasa bari