birmeleginannesi_ Hopeful_mother çok sağol canım inşallah en güzel şekilde gelir inan o kadar bekliyorum ki bazen ümidimi yitiriyorum olmicak mi acaba diye.. o yüzden kafa dağıtmak için gidiyorum spora yani çünkü evde durdukça sariyorum hem kendime hem eşime kötü oluyo benim için
birmeleginannesi_ Demir-annesi34 işte çevremde bunu dedi ama bı şüphem yok olmaz da diye düşünüyorum bu ay ama ilk defa yumurtlama dönemi ağrısı olur ya alt karinda kasikta onu hissettim spordan sonra dedim acaba tam ara verdiğim ay çatlama mi oluyo
birmeleginannesi_ Tug_34 ben bı mekik yapıyorum karın kasiyla alakalı gerisi bisiklet yürüyüş işte kol falan öyle
sevcanbyhtn birmeleginannesi_ kardiyo çalışıyordum cnm aletli plates yapiyordum zorlaniyordum ama gebelik düşünüyorsan agirlik yerine yürüyüş yoga fln yap bence riske atma cunku ben birde dusuk yaptim gecen sene spordayken doktor alakasi yok demişti sagliksiz oldugu icin duser bebek dedi ama nasibi yokmus belkide hayirlisi herseyin
birmeleginannesi_ Ipektoss26 evet bende sırf stresten uzak olmak için gidiyorum çünkü kayıp yaşadıktan sonra asla toparlayamiyorum kendimi olmadikca umitsizlesiyorum kafa dağıtmak için gidiyorum şu spora
leila1 birmeleginannesi_ yaptığın hareketlerden dolayı kasların çalışıyordur aslında iyi bişey kafana takma
birmeleginannesi_ leila1 inşallah ya bebek istiyorum artık kafamı dağıtmak için stres yapmamak için elimden geleni yapıyorum
Kucukmeleg-bklyrm3480 birmeleginannesi_ birmeleginannesi_ canım gittiğin spora bağlı mesela Besyo ve polislik parkuru çok ağır sporlar yani hoplayıp zıplıyoruz ağırlık kaldırıyoruz ozaman tutunmaz benim öyle oldu iki ay kalamadım sonra da korundum zaten
birmeleginannesi_ Kucukmeleg-bklyrm3480 yok normal kardiyo yapıyorum ya bisiklet yürüyüş işte kol hareketleri bı mekik yapıyorum 10 tane çekiyorum üç set mesele öyle
leila1 birmeleginannesi_ kafanı dağıt 1 sene yaptım o stresi o esnada hiç hamile kalamadım, işe girdim spora başladım 3 ay sonra öğrendim. İnşallah sizde tez vakitte güzel haberler alırsınız
meliiisoz birmeleginannesi_ ben reformer pilates yaptığımds ordan oraya ters dönüyordum hamileymisim😂
Gulsahim birmeleginannesi_ ben sporla ilgileniyorum zumba yapıyorduk düşün.kan akışını hızlandırdığı için…çok çabuk hamile kaldım canım..spor daha faydalı oluyor
birmeleginannesi_ meliiisoz maşallah işte rabbim vercek oldu mu hiç birsey engel olmuyo da işte ben takıntı takıyorum yine herşeye 🤭
Gumus25 birmeleginannesi_ ben kaldım bence spor iyi geliyor hem stresi azaltıyor hemde benim pkos olduğu için faydalı oldu her açıdan
Esved Ben spor yaparken hamile kaldım, 1 ayda 6 kilo vermiştim 15 kilo dambıl kaldırıyodum squat yapıyodum, ağırlık çalışıyodum ona rağmen kaldım yani nasibi varsa ne olursa olsun kalıyosun😋
birmeleginannesi_ sevcanbyhtn bende 11 ay oldu kayıp yasayali benim kalbi durmuştu banada doktor öyle ddi sağlıksız falan diye olmadığını kafaya çok taktım stres yaptım bu ay o yüzden spora gitmek istedim ben şimdide spor yaparken tutunma zor olur mu diye kafaya takmaya başladım 🤭
Gulsahim birmeleginannesi_ canım eğer bebek tutuacaksa halter de kaldırsan seni bırakmaz ama öğrendiğim andan itibaren bıraktım çünkü onun hayatı çok değerli bana muhtaç drekmen bıraktım
Kucukmeleg-bklyrm3480 birmeleginannesi_ mekik çekmek rahimi çok gerdiriyor canım örneğin polikistik over kisti olan kadınların bile kistini eritiyor bebek için uygun değil