Kayra07 Belin_ay ne dedi bize de ilet canım olur mu 41 haftada bana suni dedi sana ne diyecek doğuma alacak mı merak ettim
Belin_ay Kayra07 gittim hastaneye ne açılmamam vardi nede sanci cikti ultrsayinda 40 haftalik gözüküyor sata gore de 41 haftaligim yarin yine gel sancini kontrol edelim dedi belli gelir suni sanci sezeryandan felan bahsetmedi
GozdeA Kayra07 hemen sezaryen dedi suni demedi kanal girişine baktı demekki bı bildigi var tamamen kapalı dedi bide şöyle birşey var erken doğum riskim vardı 29 haftalıkken acilmam vardı ilaçlar kullandık bu güne geldik belki suni ile bebeği strese sokmak istemedi bilmiyom ki
Kayra07 GozdeA evet dediğiniz gibi olabilir. Bana çatı muayenesi falan yapmadılar ultrasondan anlaşılıyor sanırım her gittiğimde çatı rahim iyi diyor
Glsmctnts 40±3 le ben de bekleyim 😔 ilk kızımda da 42+3 de doğurmuştum bunda doktor 41 e kadar bekleriz dedi cuma gel dedi büyük ihtimalle yatıracak artık suni sanciyla deneyip olmazsa sezeryana alacak
Kayra07 Belin_ay hangi şehirdesin. Net bir şey de dememişler sıkıntı yani aklında bir sürü soru işareti vardır
Glsmctnts Kayra07 evet cuma günü sabah 10 da yatisim yapıldı cumartesi 2 buçukta doğdu suni sancıyla benim açılmam falan iyiydi ama bebek yukardaydi o yüzden zorlandım
Zeynepdgn50 Ayy kizlar bende şuan 39+5 cuma günü kontrolüm var. Doktor bana cumaya kadar suyun sancın gelmezse suni sanciyla deneyelim dedi olmazsa sezeryan
busragil Kayra07 hani kizlar 38 de geliyordu ya asjjsjdjd. 38+2 deyim resmen bekliyorum ben de saldım o zaman gelen gelir kapı açık😂😂
Kayra07 Glsmctnts suni ile olana kadar deniyorlar değil mi hemen pes edip sezeryana falan alırlar diye korkuyorum 🥹