Deletedmom_116 Kayra07 Asko haftam doldu ama gelinimiz geriden geliyo Bı ara gelinini durdurmustu beyefendi🤣🤣38+4 uz şuan ama haftamız dolu
Kayra07 Glsmctnts suni ile olana kadar deniyorlar değil mi hemen pes edip sezeryana falan alırlar diye korkuyorum 🥹
Glsmctnts Kayra07 devlette sizin ve bebeğinizin tehlikesi olmadığı sürece zorluyorlar normale 3 güne kadar bile bekletebiliyorlar mis benimle birlikte bı kadın var di 3. Günüm demişti
Deletedmom_116 Kayra07 Saka gibi nerde cins bebe var burda😁🤣🤣 beyefendi isteğiyle gelişmedi bı ara Duyunca şok geçirdim 😂😂
Kayra07 Deletedmom_116 aynen hemen hemen herkesin haftası dolmuş beklemede. Yeni nesil bebeler gümbür gümbür geliyor 😂
Esra0707 Deletedmom_116 bende ikizlerim oğlumda ikizler olucak.40+3 deyiz ne gelen var ne giden ya doğurmak istiyorum artikk
Kayra07 Esra0707 doğum gününüz kutlu olsun 💐🌸 ben de doğum günümde gelse kızım diye içimden geçiriyordum. Bir kaç gün önceydi geçti artık 🤭
Esra0707 Kayra07 ayy çok teşekkür ederim ❤️ sizinde doğum gününüz kutlu olsun 💝🌷hayırlı zamanda gelsin inşallah bebişlerrr🎉