Kayra07 Zeyneparsln aynen doktor bana da dedi kilolusu da artacağı için normal olmazsa herhangi olumsuz durumda sezeryan olunur ve kilolu olması da ameliyat için pek iyi bir durum değil dedi.
Naz-0900 Kayra07 aynen önce muayene edecek ona göre doğumu başlatırız müdahale ederek dedi yani suni sancıyla canım
Kayra07 Zeyneparsln bilmiyorum canım yazan hanımefendiye sormak lazım doktoru neden bekliyormuş. 🤷🏻♀️
sarellem55 Kayra07 aynı durumdayız bizdede gelen giden yok doktorum cuma ya randevu verdi pazartesiye kadar bekleriz dedi inşallah kendi sancım gelir
Sevcan-14 Kayra07 benım 30+3 kasılmalar başladı bizde erken doğumdan endişeleniyorum arada bir ıkınma oluyor benım
Kayra07 Sevcan-14 doktora gidin mutlaka bunun için iğneler ilaçlar vs varmış sanırım engellenebildiği kadar engellemek için
Kayra07 gulsahk93 ne güzel umarım bir an evvel gelir bana gelmeye hazırlanıyor falan demedi 🤭🥹sevdi yerini sanırım
Kayra07 Belin_ay ne dedi bize de ilet canım olur mu 41 haftada bana suni dedi sana ne diyecek doğuma alacak mı merak ettim