Gg123 Bizde 14+2 olduk mayıs 20 gözüküyor Doğum %60 Kıza benziyor drdi ama haftaya kontrolüm var kesin belli olur heralde Allah sağlıkla kucağa almayı nasip etsin herkesin bebişini 😂
Hknilknr Kizlar ben ilk ayda folik asit ti simdi ise vitamin hapi ve balik yagi hapi iciyorum sizler hangi haplari kullaniyosunuz ?
Sezgin Hknilknr ben sadece decavit kulanıyorum. Doktorum 4. Ayını doldur kan ilacına başlayacağım dedi
Hknilknr Gg123 ya bide vitamin hapi yada balik yagi hapi mi ne beni hemen aciktiriyo sanirim kilo almam icin
Gg123 Hknilknr ben ilaçları içtikten sonra kötü oluyorum ya miğdem yanıyor kusma ihtiyacı duyuyorum resmen
Haticecinar Minigim1 ay insallah canim sukur benim bir haftadir gecti yemeye basladim 6 kg verdim artik yiyelim ya
Gzddlk Pnardadas bizimde 27 Mayıs ☺️13+2 bende cinsiyeti bekliyorum sabırsızlıkla 2 li testte çene yapısı Koza benziyor dedi ama bakalım
Pnardadas Gg123 Bana verilen ilaçlar da öyleydi ölüyordum yan etki ettiğini bildiğim için kestim ilacı ve sonraki kontrolü bekliyorum Doktor çok önemli doktoru degistircem
miniko Haticecinar hayırlısı olsun cnm hatorladinmi beni konusmustuk bana söylemdi cinsiyeti hala 12 haftalık gittiğimde oğlum 10 haftada belli olmuştu
Haticecinar miniko evet canim hatirladim aynen ben oglumdada 11 dw ogrenmistim kizimda 14.haftamda 😊 kontrolunde belli olur insallah bu sefer
Dimple23 Hknilknr oyyy ben sabah kahvaltıdan sonra multivitamin gece yatmadan da kan ilacını içiyorum ama sizin zor olacak gibi aç tok farketmiyormu