Dimple23 Hknilknr oyyy ben sabah kahvaltıdan sonra multivitamin gece yatmadan da kan ilacını içiyorum ama sizin zor olacak gibi aç tok farketmiyormu
Haticecinar miniko evet canim hatirladim aynen ben oglumdada 11 dw ogrenmistim kizimda 14.haftamda 😊 kontrolunde belli olur insallah bu sefer
miniko Haticecinar 27 sinde devlet hastanesinden randevu aldim hastane çok yakın eşimin haberi yok belki söyler supriz yaparim.ama kiz hissediyorum ilk günden bu yana bakalim nasip
Glstn11 BFerayeY bizimde 11 mayis dogum denildi 😊 dun yuzde 90 erkek denildi artik deismez sanirsam😊😊😊
Haticecinar miniko anneler hisseder canim banada erkek den cok oldu ama ben basindan beri kiz dedim icime dogan oldu cidden Rabbim gonlune gore versin insallah🙏
ceymus7 Benim de 15+0 bugün☺️🙏🙏 cinsiyetini henüz öğrenmedik ben sadece vitamin kullanıyorum kan hapına geçmedik
Ysra_glsm 🙋♀️Bizde buradayız 13+6 la 12 + 3 de erkeğe benzetti ama kesin değil dedi iki hafta sonra kesin olucak bakalım
miniko Haticecinar cnm senin kaçıncı hafta da tam net belli oldu bugün gittim bacaklarını açmıyor ama kıza benziyor dedi doktor
Sezgin Bfhvcffesra canım benim bayağıdır var bel ağrım. Özellikle fazla ayakta kalırsam falan sanki belimi ortadan ikiye ayırıyorlarmış gibi. Regl olacağım zamanki bel ağrısı var.
Sezgin Hknilknr ben sadece decavit kulanıyorum. Doktorum 4. Ayını doldur kan ilacına başlayacağım dedi
Cyln1 Hknilknr şuan halsiz ve bitkin hissediyorum ama normalde iyi gidiyor 🙏 şuan 15 haftalığım cinsiyeti tam olarak haftaya öğrenicem inşallah 🙃