gksuaks Sezgin aynen yaa dimi bekletmeseler keşke bizi🙏🏻 Bir de son dönemler zor diyorlar bekle ki gelsinler👼🏻😍
Ha38 Bsp 16+6 26mayıs da doğmasını istiyorm geç mi doğuyo erkek bebekler 7mayıs gözüküyor ama 20gün var arada sizce ?
gksuaks Hknilknr Evet benim çevremde hep öyle 40 ı geçiyorlar :) ben mayıs ayı kız sanıyordum kendim de kız hissediyordum ama burda erkek gördm çoğunlk bnde☺️
Sezgin Bfhvcffesra canım benim bayağıdır var bel ağrım. Özellikle fazla ayakta kalırsam falan sanki belimi ortadan ikiye ayırıyorlarmış gibi. Regl olacağım zamanki bel ağrısı var.
Bsp Hknilknr 12+3 te gittim en son kontrole pipi gördüm sanki ama kesin sonuc icin 16.haftayi bekleyelim dedi😊 sizin bellimi
Hknilknr Bsp hayirlisi olsun bakalim 😊 bende kontrol gunumu bekliyorumm daha belli olmadi 13+6 gunlugumm
Bsp Hknilknr hayırlısı olsun hic farketmez kızmı erkek mi hertürlü bizim zaten yeterki sağlıkla huzurla gelsinler😊
Minigim1 Hknilknr bizde 13 haftalik olduk 30 mayıs dedi doguma bakalım 😍 cinsiyette erkege benziyor dedi yarin yne randevum var gel soylim dedi bakalim ilk bebisim
Haticecinar Minigim1 ay insallah canim sukur benim bir haftadir gecti yemeye basladim 6 kg verdim artik yiyelim ya
Minigim1 Merve_dmr bende yarın 13 haftalık oluyorm 😂 erkege benziyor dedi ama blmyorum bakalım aynıymşz desene bulantılarnn ne alemde