Tgbatem Meleksu istanbul koşuyolu medipol de hakan apaydın a çok güveniyorum ona gidicem ikili testi de ona yaptırtmıştım
Hilallbayram Elvn şuan 14 haftalığım 13 haftalıkkken 70 gram demişti Pazartesi bidaha kontrolüm var sanırım tahmini söylüyorlar canım evet
Edaacihan Sezgin belli değil 😂 ilk gelişimi kız dedi sonra erkek dedi şimdi tekrar kız diyor süpriz bebek benimki🤰🏼😂😂
epenez Svyglc maalesef daha belli değil cinsiyet. 15 Aralık ta kontrol var bakalım inşallah söyler. Sizin belli mi
Eymenata Meleksu ben bugun dörtlüden vazgectim :) doktorumla gorustuk ikili temiz cikti istersen yapmayalim dedi. 2 hafta sonra detayli ultrason var onu yaptiracagim
Masha Tgbatem bugün aklıma geldi acaba hamile külotu v3 hamile pantolonunun tam lastik yeri degiyor o yüzden acıyor olabilir. Biraz aşağı cektim gün içinde rahatladım deneyebilirsin
GizemC Elvn BurcuY bende 17+1im 2 gündür minik minik sanki bişey dokunup kacıyor gbi çok hafif özellikle sabah kahvaltıdan sonra önce anlamlandıramadım ama sanırım bebekti👶🤗🤗
BurcuY GizemC ay evet evet tamda öle oluo 🙊çok garip dimi ya noluo demeye kalmadan acaba mı bebek mi diye düşünüo insan 🙈❤️
Elvn GizemC bebektir o canim bizimkiler baya hareketli bebekler galiba simdidn kndilerini belli etmeye calisiyolar😀
GizemC Irmakdkm Yavaştan hissedicez sanırım 🤗 daha erken diyoya bazılar ben pek dikkate almadım ilk başta ama iki gündür aynı şekilde olunca tamam dedim.minicikte olsa hissetmek harika bir duyguymuş🤗🙏
GizemC BurcuY aynen canım pıt diye biranda dokununca nerdeyse nefesimi tutuyorum 2.yi hissetmek icin😃😃🤗 rabbim herkeze yaşatsın minicik bir dokunmayla bukadar mutlu olabilecegim aklıma gelmezdi 🙏🙏