GizemC BurcuY aynen canım pıt diye biranda dokununca nerdeyse nefesimi tutuyorum 2.yi hissetmek icin😃😃🤗 rabbim herkeze yaşatsın minicik bir dokunmayla bukadar mutlu olabilecegim aklıma gelmezdi 🙏🙏
Tgbatem Sezgin aa senin çok erken söylemişlerdi ama sanki cinsiyeti öyle hatırlıyorum 😊 banada sürekli kız erkek dediler geçen hafta yüZde 80 erkek dedi dün başka dr a gittim kesin kız dedi kızce gelicek galiba 🥰
Elvn GizemC bebektir o canim bizimkiler baya hareketli bebekler galiba simdidn kndilerini belli etmeye calisiyolar😀
Hknilknr Hilallbayram busratasci- sedovski kızlar kız dedi emin değilim haftaya cuma bi daha bakacak üçlü test de de kan verdim 2 tüp sonuçlar cuma günü halbuki erkek bekliyodum bilmiorum kafam karışık:Dd
Edaacihan Sezgin belli değil 😂 ilk gelişimi kız dedi sonra erkek dedi şimdi tekrar kız diyor süpriz bebek benimki🤰🏼😂😂
sedovski Benimde14+5🐣 cinsiyeti haftaya kontrolümüzde öğreneceğiz ama ilk andan beri hep erkek hissediyorum bakalım ne çıkacak😅 Tahmini doğum tarihimizde 25 mayıs görünüyor😊
Sezgin Tgbatem ever benim 10. Haftadan 14. Haftama kadar erkekti. Farklı bir doktora görünelim dedik bebek kız oldu. İşin garibi her doktor da kendinden çok emin. Bende ayrıntılı ultrasonu beklemeye karar verdim. Ona da 5 hafta var. 5 hafta boyuncada kızım diye seveceğim🤗🤗 2 farklı duyguyu da yaşamış oldum🤗🤗