Hknilknr Hilallbayram tabikide öyle benimde ilk gebeligim ne oğlum ne de kizim var ayırt etmiyorum ne gelirse geldin Allhtan herşeyine kabulum 🙇♀️👼
Hknilknr Hilallbayram düşük yaptığınızda çok üzüldüm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alirsiniz😊
Elvn Hilallbayram bende de doktor 14 haftalikken 85 90 gram arasi demsti tahmini syledi dmi sana da canm
mrwt157 Hknilknr bende Mayıs annesi olacağım inşAllah 🙏🏻☺️ 15 haftalığız şuan tam. 12+4 te kıza benziyor dedi doktorum ama kesin değil 1-2 hafta içince cinsiyet öğrenmeye gideceğim bakalım😌 muhtemel tarih 23 Mayıs dedi doktorum Ramazan ortası 😱
Pnardadas mrwt157 Olsun hayirlisiyla sağlıkla gelsinlerde ramazan ayinda benim de 27sinde bu yıl oruç görünmüyor bize sanırım
Hknilknr mrwt157 hepimiz mübarek günde doğuracağız gibi geliyor :D hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
Hilallbayram Elvn şuan 14 haftalığım 13 haftalıkkken 70 gram demişti Pazartesi bidaha kontrolüm var sanırım tahmini söylüyorlar canım evet
Zeynepnaz Mervebyk canım bu doktorları anlamak zor😏bana da 12 haftalıkken kız dedi sonra 13 haftalıkken erkek dedi ama normali kesinlikle 15haftadan önce söylenmezmiş🤷♀️
Meleksu Eymenata Benimde ikili test temiz çıktı canım doktorum 4 lü de yapalım dedi bende 6 Aralık’ta gideceğim İnşAllah o gün yapacak
Eymenata Meleksu ben bugun dörtlüden vazgectim :) doktorumla gorustuk ikili temiz cikti istersen yapmayalim dedi. 2 hafta sonra detayli ultrason var onu yaptiracagim
Tgbatem Meleksu istanbul koşuyolu medipol de hakan apaydın a çok güveniyorum ona gidicem ikili testi de ona yaptırtmıştım