Hknilknr Hilallbayram biraz çıktı 14+6 yim yumuşak oturuken ayağa kalktıgımda sert :D yarın bende cinsiyet öğreneceğim Alanın izniyle hem de ikili teste baktiracam:)
Hilallbayram Hknilknr ikili testte yüksek ihtimal sonuç söyleniyor canım evladın cinsiyeti olurmu işte olmaz ama insan merak ediyor ben 12 haftada yapmıştım kız demişti doktor halada kız diyor sağlıklı gelsin iki düşük yaptım bu üçüncü
Pnardadas busratasci- evet 17 haftada net bakarız dedi ama çok tatlı bir heyecan yavrumu izledim ilk o an tam anlamiyla hissettim😍
Elvn Pnardadas ins canm saglikli olsnlarda gerisi onemli degul bnde 2side yok ilk bebegim Rabbim ne verrse artk ama buyuk ihtimal kizcem olcak 😀
BurcuY Elvn çok hafif böle karnıma Bişi çarptı gbi oldu iki defa çok değişik ama öle tekme vs gbi deil Bişi değdi sanki ama hissettim inşallah bebişimdir ya 🙊
Elvn BurcuY sennkide bebise benzyo bnmkide canm artk yavas yavas hissetcez galiba normalde erkn dyo bazilari ama 😀
GizemC Elvn BurcuY bende 17+1im 2 gündür minik minik sanki bişey dokunup kacıyor gbi çok hafif özellikle sabah kahvaltıdan sonra önce anlamlandıramadım ama sanırım bebekti👶🤗🤗
Mervebyk gayecee maşallah pazartesi ögrenicez Allah nasip ederse ama 11 hafta 6 günlük Ken kıza benzetmişti
Zeynepnaz Mervebyk canım bu doktorları anlamak zor😏bana da 12 haftalıkken kız dedi sonra 13 haftalıkken erkek dedi ama normali kesinlikle 15haftadan önce söylenmezmiş🤷♀️
Hknilknr Hilallbayram tabikide öyle benimde ilk gebeligim ne oğlum ne de kizim var ayırt etmiyorum ne gelirse geldin Allhtan herşeyine kabulum 🙇♀️👼
Hknilknr Hilallbayram düşük yaptığınızda çok üzüldüm inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alirsiniz😊
Hatice09 gulgulsen aaa benimde 19 mayıs da 😊 hafiften fark ediliyor karnım bu hafta sanki hızlı büyüdü
gamzetastan Normal şartlarda mayıs 10 da Doğum yapmam gerekiyor ama ikiz gebeyim ve rahim ağzı dikişli galiba en fazla 30 haftaya ulaşırız 28 haftaya bile razıyım 🙏🙏🙏