BurcuY Elvn çok hafif böle karnıma Bişi çarptı gbi oldu iki defa çok değişik ama öle tekme vs gbi deil Bişi değdi sanki ama hissettim inşallah bebişimdir ya 🙊
Sezgin Pnardadas belli olmaz canım. Kıza (benziyor) demesi yanlış da görmüş olabilir doğru da. Sağlıkla gelsin🙏
busratasci- Pnardadas bana da yüzde 85 kız gibi demişti 14. haftada 17. haftada kontrol var bakalım dğişecekmi
mucizem_0809 Masha şimdi muayne oldumda enfeksiyondan olabiliyomuş bide bebek büyüdükçe rahimi geriyomuş 🙈
Sezgin Eymenata ben çok istedim 4 lü tarama yaptırmayı ama bulunduğum yerde giç bi hastane bulamadım 4 lü tarama yapan
Asena_ HilalSahinoglu 13 haftalıkken %90 erkek dedi ama bakalım bir daha ki randevuya kesinleşir artık sen öğrenebildin mi 🙆🏻♀️
HilalSahinoglu Asena_ yok öğrenemedim🙈 tahmin de yok henüz cinsiyet üstüne de düşmemiştim çok ama artık merak ediyorum🙊🤗 16 haftada kontrolüm var orada ilk kez cinsiyeti ile ilgili konuşabilicez inşallah
payidar Yade çok severim izmiri, evlenmeden her yaz gelirdim ne güzel artık imkansız 🤦🏻♀️ Belki bir kaç senede bir 😔 doyasıya gez izmiri benim icin efsane bir şehir 😍
Bsp Ha38 evet erkek bebekler biraz gec doğuyor ama son tarihiniz 7 mayıssa 26ya kadar biraz zor gibi😊
Hilallbayram Hknilknr bende 14 haftalık hamileyim göbişler ne durumda sertmi daha yumuşakmı büyüdümü 😊
Hknilknr Hilallbayram biraz çıktı 14+6 yim yumuşak oturuken ayağa kalktıgımda sert :D yarın bende cinsiyet öğreneceğim Alanın izniyle hem de ikili teste baktiracam:)