birgaripana_ cokkasmabeabi benim belim sırtım kuyruk sokumu ağrım var bu gün evi süpürdüm eğildim diye şuan ayağıma basamıyorum sırtıma vuruyor doktoruma söylediğimde eee 3. Hamileliğin ondandır dedi 🤦🏻♀️ plasentayla mı alakalı bilmiyorum ama ben bu ağrıları doğuma yakın çekiyordum bunda 8 haftalıkken başladı tüm ağrılarım. Bazen ben bu ağrılarla dayananmam erken doğururm heralde diye düşünüyorum o derece.
cokkasmabeabi birgaripana_ benim de başından beri var ben de artık fitiktan supheleniyordum. Bundan sonra acaba plasenta mi yapıyor diye düşünmeye başlamıştım ondan sordum. Dikkat edin siz de iş yapmaya 🥺
birgaripana_ cokkasmabeabi yok canim yurt disindayim kontroller çok sık olmuyor ciddi bişey olmaıdğı sürece. Sen gittin mi ? Bi sonraki kontrolum ağustosta
cokkasmabeabi Babykuzucuk şükür kanama falan yok baskı hissi devam ediyor dün biraz temizlik yaptım kasılma yaşadım 😬 cuma benim kontrolüm de merak ettim.
Babykuzucuk cokkasmabeabi cuma günü yazın olurmu bende merak içindeyim ne durumda yukarı cıkma oldumu diye çok dikkat etmeye çalısıyorum ama insan 7/24 yatamıyor ev işleri dısarısı derken eh işte. Bakalım doktor ne dicek
cokkasmabeabi birgaripana_ yok cuma gideceğim anca. Dün öyle bir kasılma geldi ki uykumdan uyandım kalktım bi yürüdüm 😬
cokkasmabeabi birgaripana_ maalesef kına düğün misafir vs telasimiz var, salı aldım tekrar randevu insaAllah salı gidecegim 😬
cokkasmabeabi bastet birgaripana_ @Babykuzucuk doktordan çıktım şu an bebeğin başı aşağıda rahme daha yakın eşiyle arasında rahmi kapatmıyor normal doğuma engel değil eşini de kapatmış tam görünmüyor şu an için sorun var diyemem sıkıntı yok dedi. Ben yine de dikkat etmeye devam edicem ama. Sizde oluyor mu bilmiyorum bende bu ara çok toplanmaya başladı ona normal değil çok ağrın olursa gel dedi
bastet Ben de burda bekliyim gidince bana da haber verir misiniz, benim de plesentam aşağıda, 22. Haftadayım şuan. 28. Haftada olcak diğer kontrolüm ben de yurtdışındayım kontroller sık olmuyor. İnşallah yukarı çıkmış olur 28. Haftada
bastet cokkasmabeabi Çok şükür daha iyiye gidiyosa, inşallah daha da iyi olur hepimiz için. Sağlıkla zamanında doğururuz🙏
Babykuzucuk cokkasmabeabi hadi gecmiş olsun. Bencede dikkat ettiğin sürece dahada iyi olur. Toplanma derken nasıl yani onu anlamadım ağrı felenmi oluyor
birgaripana_ cokkasmabeabi bende cuma günü ağrılardan dolayı hamile aciline gittim. O arada sordum plasentanın durumunu yeri gayet iyi dedi kalkmış ve rahim büyüdükce daha da kalkar dedi. Bende iç tarafta solda bi ağrı hissediyorum sanki bi yara bişey var gibi orayada baktı bişey yok. Kasılmalarım ağrılı oluyor ve baskı hissediyorum. Ama herşey yolunda dedi rahim ağzı boyu felan gayet normal miş. Yürüyüş yapıyorum olmıyor sürekli uzanıyorum olmıyor. Hiç bişey fayda etmiyor. Günde 3 kere agrı kesici önerdi sadece. Neyse bebek iyi olsun vaktinde dogsun çekmek zorundayım 😖