Zhr-zhr Burnumageliyoduslkmsn Sen doğurursan artık hepimiz doğurabiliriz gibi geliyor 😂 bi avazda sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍
myangelson Burnumageliyoduslkmsn inşallah acilman ilerlemiştir de hemencecik doguruverirsin 😅 ne zaman gidiyorsun hastaneye
Deletedmom_106 Burnumageliyoduslkmsn kız hadiii hep gizliden baktım doğurdun mu die 😂hadi hayırla gelsin minik 🌺🧿💛
Aselkusunannesi_ Burnumageliyoduslkmsn İnşallah bir avazda doğurursun. Ikınma hissin var mı? Suyun geldi mi? İnşallah güzel geçer doğumun🌸
Burnumageliyoduslkmsn busrayldr23 bende 19 Haziran canım kızım zaten kimseyle anlasamam kızım olsun yeter
Aselkusunannesi_ Deletedmom_116 @Burnumageliyoduslkmsn eliften daha heyecanlısın😅 belki yarına doğuma gidiyorum dersin sende. Heyecanın tetikler😅
Burnumageliyoduslkmsn Aselkusunannesi_ yok canım suyum gelmedi kanamam var hala biraz biraz sancı çok giriyor 15 sn once başka posta kuş gibiyim yazdım sana yazarken tekrar girdi
Simay13 Burnumageliyoduslkmsn oyyy çok sevindimmmmmm. Kolaylıkla zorlanmadan al yavrunu inşallah duam seninle ❤️