Burnumageliyoduslkmsn Of kızlar inanılmaz sancılar iyi karşılıyorum ama içim gidiyor umarım son radde budur az daha geçirip gitmek istedim çok kolay su gibi doğum geciricem inanıyorum bu sancilar neki,
Burnumageliyoduslkmsn busrayldr23 bende 19 Haziran canım kızım zaten kimseyle anlasamam kızım olsun yeter
AhmetBetulKubra Burnumageliyoduslkmsn hayırla kucağınıza alın inşallah. Hep görüyorum burda bi türlü doğuramıyorum mesajlarınızı. Gözünüz aydın olsun şimdiden ☺️
myangelson Burnumageliyoduslkmsn kız dakika azalmış iyice sen neden gitmedin doktora dicem de şimdiye gitmissindir 😅😅
Ay-5k Burnumageliyoduslkmsn Ben doğurulacakmışım gibi sevindim duygularım tavan zaten hemde duygulandım
Aselkusunannesi_ Deletedmom_116 Canım ya aslında 1 hafta falan var senin normaline göre belki 39 da doğurursun. Kasılma sancı varsa yakındır. Ve full enerji doluysan o da belirti bence. Ben enerji doluydum yerimde duramuyordum ertesi güne doğurdum. İnanır mısınız bilmiyorum ama doğumdan bir hafta önce rüyamda doktorumu gördüm. 39. haftanda Perşembe günü doğumun var dedi ve 39+3 Perşembe günü doğum yaptım🌸
Burnumageliyoduslkmsn Aselkusunannesi_ yok canım suyum gelmedi kanamam var hala biraz biraz sancı çok giriyor 15 sn once başka posta kuş gibiyim yazdım sana yazarken tekrar girdi
Nurrmerttt- Burnumageliyoduslkmsn Ne yaptın canım gittin mi hastaneye ☺️ Ben doğuracakmışım gibi sanki öyle heyecanlıyım şuan 🤭😄
Burnumageliyoduslkmsn Nurrmerttt- yok kız gidicem birazdannnnn inşallah yarım saate kadar ne kadar evde ceksem kardir