Htcbtl Burnumageliyoduslkmsn meryemanaeli otunu şimdi suya koyabilirsin. Gerekli dualarıda okumayı unutma.
prensinannesi2024 Burnumageliyoduslkmsn sancım oldukça ikin bende öle yaptım gece 1 de yattım hastaneye sabah 6 saat 7 saatte doğurdum sancım geldikçe ikin 3 ve 4 santim açıkla yatim hastaneye 6 7 saatimle doğum ettim sancım geldikçe ikin dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına
Zehross03 Burnumageliyoduslkmsn allahım şükürler olsunn kaç gündür takip ediyorum postlarını dua ediyorum içimden doğur diye doğurda yaz artık kız 👸😅😅
Busra--54 Burnumageliyoduslkmsn kac gündür takip ediyodum acaba doğurdunmu diye kendim doguruyomus gibi sevindim valla ,😊 rabbim bı avazda kurtarsın inşallah sağ salim kavuş yavruna inşallah 🥰
myangelson Deletedmom_116 hastaneye 5 te gidecekti naptı gitti mi sancıları artmış galiba öyle bir yazısını okudum demin
Sevgi1985 Çatladık artık haftalardır 15 haftalığım stresden ben doğuracam doğurdum diye haberini bekliyorum canım hikayende paylaş bir kaç gün bekletme bizi 🤣