• AlışverişÖneri
  • Temmuzda doğum yapacak anneler, bebiş kıyafetlerini nasıl aldınız?

Merhaba kızlar, bütün yenidoğan kıyafetleri uzun kollu e malum bir de kundak yapılacak kafama takıldı temmuzda bu bebişler isilik olmaz mı terlemez mi ? Nasıl şeyler aldınız içe giydireceğimiz zıbınları kısa kollu mu askılı mi alsak daha iyi ?

irem1652 çıtçıtlı badi olarak yazlık aldım ama genelde hep hastane çıkışı aldım tulum aldım yeni doğan hep uzun kollu oluyor zıbınlarda uzun oluyor. Bende çok sordum bu soruyu etrafıma herkes ilk 1 ay tek kat zıbınlardan giydirilir dedi annemlerde öyle söyleyince yazlık almadım açıkçası

Bende bunu sorucaktım tam bakalım nasıl tavsiyeler gelecek..ben daha pek bişey almadım😄 bebek ben geliyorum dese giyecek donu yok 😄

irem1652 ilk oğlum ekim sonunda doğdu ona Bile uzun kollu zıbın giydirmedim kalın askılı zıbın normal uzun kollu alt üst takım sırtına da yelek giydirdim hep ev 22-24 derece arasıydı şimdi yine oğlum olacak 3 Temmuz görünüyor tam haftası ne zaman gelir bilmiyorum bir tane hastane çıkışı aldım ilk oğlumun kıyafetlerini saklamıştım aynı giydirincem yine uzun kollu onlarda zıbını kısa kollu yine tek kat yeterli olur birde kundak yapmıyorum ben o yüzden birşey olmaz diye düşünüyorum

irem1652 hem kısa kollu hem uzun kollu aldım ben şortlu tulumlardan da aldım bunun ağustosu falan var o sıcakta valla yanar çocuk 😂

irem1652 yeni doganlari uzun kollu aldim.asla kundak yapmam. İc zibinlqri ida hep askili ve yarim kol aldim

motherlion01 ben de iki tane hastane çıkışı aldım birini ebebekten aldım müslin incecik, diğeri de normal bildiğimiz hastane çıkışlarından. İki tane de ince kısa kollu tulum aldım ne olur ne olmaz diye oğlumdan da kalan şeyler var yeter sanırım

tunasmom ben de kısa kollu da aldım her ihtimale karşı müslin uzun kollu hastane çıkışı da var

irem1652 yenidoğan bi hastane çıkışı var bide 5li hastane çıkışı yine onun dışında canm bende karışık uzun kısa sıfır aldım 3 aylık olacak şekilde zaten çok ta almadım bebeğim doğduğunda nasılsa yine eksikler olcak 🙏🏻

irem1652 ay valla olmadı atlet bez gezer napim 😂😂😂 hayır Adana’da yaşıyorum aylarca bu bebek ne giyecek derdinden ne alacağımı bilemedim bide erkek sıkıntıya gelmez olayları var 😒

İlk doğduğu hafta için ince ama uzun kollu hastane çıkışı, tulum falan aldım. Sonrasında ben de sıcak olur diye düşünüyorum kısa kollu da aldım duruma göre hazır hissettiğimizde kısa kollulara geçerim diye. Doğumdan sonra doktoruna da sorarım, bebeğin durumunu da takip ederim ona göre hareket ederim diye kıyafet çok fazla almadım

motherlion01 ayy Adana daha sıcak oluyor haklısın 😁 ben Bursa Gemlik’te yaşıyorum burası da çok nemli ve bunaltıcı oluyor. Benim bebiş kız olacak oğlum kışın doğmuştu hiç böyle kararsız kalmamıştım 😁😁

irem1652 gün içinde ince ama uzun kollu giydirirsiniz, dediğiniz gibi uyurken kundak olmayınca uyanır o yüzden kısa giydirip müslin ile kundak yapılabilir. Ben öyle düşündüm ama bebeğimin durumuna göre de takip edeceğim yine de bebeğe göre değişebilir evin sıcaklığına esmesine göre değişebilir

Bebeklere ilk doğduğu andan itibaren güneş kremi kullanılır mı acaba bilginiz var mı 🤭 yaz bebeği olacaklar doğar doğmaz kavrulmasın evlatlarımız 😂

aysesu ben de çok fazla almadım ilerisi için havaların durumuna göre alınır diye düşündüm. Benim oğlum kışın doğmuştu doktor siz nasıl giyiniyorsanız bebekler de öyle giyinmeli sadece yeni doğan döneminde sizden bir kat daha fazla giyebilir demişti