Hknbsr Sulemrahkuzey 28+2 haftalık bebişim. Şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür birşey çıkmadı. Bebişim 1.100grm.
Sulemrahkuzey Sevuz maşallah canım 💕 suyun fazlalığı için yemene içmene dikkat etmen gerekiyor mu acaba bir şey demedi mi doktorun
Sevuz Sulemrahkuzey bebeğe bir zararı yok sadece senin yaşam kaliteni biraz etkiler dedi.Henüz yeni arttığı için normale dönme şansı yüksekmiş bu yüzden bişey önermedi
_RainBow Ayy bende koltuktan kalkınca kitlenip kalıyorum,annemle eşim numara yaptığımı sanıyor nazlıyım galiba biraz😂😂kızımda taklidimi yapıyor. Ama gerçekten ilk kalkınca zor gidiyorum,bazı hamileler cirit gibi maşallah 🤣geçen biri 9 aylık olmuş haatanede bi baktım bi koşuyor utandım falan onu görünce 😳😂
Sulemrahkuzey _RainBow ahhahahahah benim de eşim dalga geçiyor bişeyin yok numara yapma diyor takılıyor 😂😂😂 var öyle hamileler maşallahı var valla
Sulemrahkuzey Denizliche yemin ederim acıdan kıvranıyorum resmen gece sağa ya da sola dönmek eziyet oluyor resmen
Denizliche Sulemrahkuzey ben uyku arasında geriniyorum sanırım o zaman oluyor yada dönerken tam emin değilim ama fena yani
Beriliko 33NAZ özel bi beslenmem yok açıkcası hatta ilk kızımda dengeli beslenirdim bu haftada 800 gramdı ama şimdi kasmıyorum önde çıktı maşallah tek aksatmadan yediğim peynir kaşar ve süt onun dışında normal besleniyorum
Beriliko 33NAZ o haftada normali kaç bilmiyorum benim 21 de 390 dı 36 da 1065 çıktı arada kaçtı hiç bilmiyorım