yarennn Sulemrahkuzey 29+3 haftalıgim geçen hafta kontrole gittim 1324 grdı. Şeker yükleme yaptırmadim doktorum açlık ve tokluk şeker sonuclarima baktı bi sıkıntı çıkmadığı için yükleme yapmadi
Sedahoca zge_frdi zge_frdi bende 30 a doğru gidiyorum ama 1.300 kiloydu iki hafta önce yani 27 .haftada benim bebeğim iri sanırım 😳😳
Beriliko Sulemrahkuzey muz oldum olası sevmiyorum içim almıyo ama kaşar süt peynir çok severim çokta yerim 🙈
Zeynebinannesii 26nch haftadayız 33 cm 900 ve dün şeker yüklemesi yapıldı sıkıntı çıkmadı ama b12 düşük çıktı iğne verildi her 3 güne bir vurulucam
Zhraaltun Sulemrahkuzey kodlar 25+4 günlük olduk bnm kürek komiklerim rahat vermiyo ağrıdan duramiyorm sizdede oluyomu ve neden oluyo bilginiz varmi😏
Fbasturk Denizliche bizde 27+4 teyiz gece uyurken kramp giriyor baldirima doktor magnezyum ve kalsiyumlu bi ilaç önerdi, istersen doktoruna sor canım ilaç iyi geliyor
Denizliche Fbasturk demir hapı ve vitamin kullanıyorum ama gittiğimde söyleyeceğim artık,odum kopuyor dönerken artık kramp girecek diye