Sulemrahkuzey 33NAZ canım bundan önceki randevumda 22 haftanın içindeydim 476 gramdı bi de dün gittim 1019 olmuş bir ayda yanı 24 de 600-700 falandır sanırım bu kadar çok takma canım kilosunu daha alır merak etme sağlığı yerinde olsun kuzunun yeterki💕
Sulemrahkuzey Zeynp ya ben resmen adım atamıyorum kilitlenip kalıyorum olduğum yerde yakında bastonla gezecem 😂😂
Sulemrahkuzey _RainBow gynotardyferon benim de bir çok iyi geldi o ilaç bana tabi ondan önce feramat kullanmıştım o da baya etkiliydi
Sulemrahkuzey Defne00Duru aynen canım bende doktoru dinlemekten yanayım bir de riske atamam sanırım böyle birşeyi ilk gebeliğimde yaptırdım çıkmamıştı şimdi yine yaptırdım çünkü çıkmaz diye birşey yok her gebelik farklı oluyor çok şükür temiz çıktı
Defne00Duru Sulemrahkuzey benim de ilk gebeliğim de yapılmadı canım o zaman da doktoru mu dinlemiştim yapmadı şükür bi sıkıntı çıkmadı yine aynı doktora gidiyorum yine dinlemeyi düşünüyorum inşallah
Sevuz Bugün Dr a gittim 27 haftalık olduk.1200 gr kilomuz.Suyun biraz artmış dedi açıkçası canımı sıktı azıcık.🙄Umarım normale döneriz. Toplamda 6 kilo aldım.
Sulemrahkuzey Sevuz maşallah canım 💕 suyun fazlalığı için yemene içmene dikkat etmen gerekiyor mu acaba bir şey demedi mi doktorun
Esn Sulemrahkuzey 25+2yim geçen hafta 707 gramdı kızım😍 6 kilo aldım şeker yüklemesi yaptırdım değerlerim düşük biraz sonuçları doktorum görmedi daha
Swraksya 27+6yız 26.haftabın başında 1079 gramdı şimdi almıştır heralde 1 hafta ilerden gidiyor oğluşum şeker yüklemesini yaptıralı çok oldu benim devamlı şeker ölçümü yapıyorum dikkat ediyorum bugün sağlık ocağındaki hemşirem ilerleyen haftalarda belki insilün kullanmak zorunda kalabilirsin dedi açlık şekerlerim yüksek çıkıyor genelde 😔 onun dışında bol ağrılı uykusuz geceler başladı sırt ağrıları da tabi.. Buna da çok şükür bebişim iyi olsun da bu günlerde geçer elbet..