Gokselsnem Kaderimoldu biraz bende öyleyim duş aldım da yarın ne olur ne olmaz canım suni sancı dermi acaba ne der tahmini
Gokselsnem ElifMetehan bende tam sana yazıyodm canım . Cumaya kadar gelmezse cuma sabahı bekliyorum dedi 💆🏼♀️
ElifMetehan Gokselsnem galiba aramızda 1 gün olacak😊😊😊 ay hadi hayırlısı kendileri gelmese bile çok az günümüz kaldı
Gokselsnem ElifMetehan Ay hadi hayırlısı canım bakalım ikimizde bekleyişteyiz belim çok agrıyo benim haraket edemiyorum basımda catlıyo tansiyon 12ydi
ElifMetehan Gokselsnem benimde öyle bel kasıklarda ki aşırı baskı beni mahvediyor. Bi düzenli olsa tamam doğacak diyorum ama yok. Darlandım iyice tansiyon benimde 13 9 civarı çıkıyor
Gokselsnem ElifMetehan doktor 14 olursa sıkıntı dedi dikkat et kuzum ölç sürekli ikimizde aynı gün doğurucaz 😂
ElifMetehan Gokselsnem artık doğuralim bencede 😂😂 benim kız sanki 1 ton oldu aşağı itiyor. Kayıp balık nemoda aşağı yüzün diyorlar ya aynı öyle😂😂
Gokselsnem ElifMetehan kasılma oluyo mu sende adet agrısı gibi agrı var da şiddetlenmeyimceye kadar gitmeyi düşünmüyorum 🤷🏼♀️
ElifMetehan Gokselsnem aşırı derecede kasılma oluyo ağrıda oluyor Heh tamam gidecem diyorum kesiliyor. Valla kafayı yicem
ElifMetehan Gokselsnem kasıklar sürekli baskı sizi var ama yarın kontrol var ona dayanarak gitmedim. Gitsem ne olacak geri gönderecekler diye çekiyorum valla canım ya
ElifMetehan Gokselsnem şimdi geldim tekrar eve canım açıklığım 3 cm olmus ağrım hala geçmedi. Evin yakın olunca gönderiyorum ağrıya dayanamayınca gel dedi
Gokselsnem ElifMetehan ayyy hadi hayırlısı canım bu gece gelir inşallh sağ salim kucagına al bi avazda inşallh benimde agrım var ama nasıl bişey senin agrın bana anlat 🙊🙊
ElifMetehan Gokselsnem değişik bi ağrı😂 hani yalancı ağrılar gibi değil. Kızım çok kasıliyor oda aşırı bir baskı ile bel ve kasık ağrısı oluyor. NST de çıkmadı ama doktor tam denk getiremiyorlar ebeler o yüzden çıkmaz dedi.
Gokselsnem ElifMetehan benim çok hareket etmiyo bebek dün çok iyiydi şükür bugün o kadar aktif degil . Nst ebelerdende kaynaklanıyomuş dimi bak doğru düşünmüşüm gördünmü 😂😂