Gokselsnem ElifMetehan benim çok hareket etmiyo bebek dün çok iyiydi şükür bugün o kadar aktif degil . Nst ebelerdende kaynaklanıyomuş dimi bak doğru düşünmüşüm gördünmü 😂😂
ElifMetehan Gokselsnem seninde doğum yaklaştı bence 😊 ebelere uyuz oluyorum gerizekali bide bana sen daha çok gezersin olmaz bu çocuk diyor
Ezgiaa Gokselsnem inşallah gelir. Bende hiç bir belirti olmadığı için sezeryana kaldım hep normal düşünmüştüm
Aykimgebe Ezgiaa canım açılman vs olmadığı için mi sezaryen olacaksın 🙄 benimde açılmam yok suni sancı vermiyorlar mı açılma olmayınca 🤔
Gokselsnem ElifMetehan benimkiler her gittigimde niye doğurmuyosun diyolar 😂😂 kasıklarım çok agrıyo benim ya gecmiyo bi türlü basım çatlarcasına agrıyo
ElifMetehan Gokselsnem bi duş al canım beline masaj yap gecmezse ara doktorunu. Açılma oluyor olabilir
Gokselsnem ElifMetehan aldım masaj yaptırdım geçmedi ebeyi aradım nişanın veya suyun gelicek diyo gerizekalı sey belim çatladı burda
ElifMetehan Gokselsnem bol bol yürü evin içinde çömel kalk. Sabah kendi doktoruna git bari ebelere uyuz oluyorum ya
Gokselsnem ElifMetehan ayyy sıcak sıcak gelmeye başladı 😍😍😍 eşle ilişkide faydası varmı acaba ya okuyorum varmış heralde
Kaderimoldu İyi akşamlar kızlar ben oqlusuma kavuştum Allahın izni😇🤗🤗🤗 ile darısı sizlerinde başına inşallah 🙏🙏🙏🙏
ElifMetehan Kaderimoldu Ayy hayırlı olsun rabbim anneli babalı büyütsün gözün aydın😊😊hikayeni anlatırmisin nasıl oldu Sünni mi verdiler
ElifMetehan Gokselsnem çok şiddetli olur düzenli olursa git canım hastahaneye😊 valla oluyor ilişki diyorlar ama biz hiç yapamadık 9 ay boyunca onu şimdide olmaz yani. Babamız kızından çekiniyor😂
YaseminYLCNCAN 2 , gün kaldı 40 haftaya aşağı tarafa bişey saplanıyor gibi acı oluyor çok hareketli bide
Aykimgebe ElifMetehan Gokselsnem kızlar açılma hiç olmayınca ne diyor doktorlar benim hiç açılmam yok sezaryenle mi almak zorunda kalınıyor o zaman 🤔
Ezgiaa Aykimgebe işe yaramaz dedi doktor. Hiç açılma yokmuş çünkü. Başka bir fitille başlatmayı önerdi onda da bebeğin kaka yapma riski varmış o yüzden ben tercih etmedim. Yarın öğlen sezeryana giricem