ElifMetehan EypAslAydnhan 41 e kadar bekleyelim bebekte bir sıkıntı yok dedi. Ayrıca kanala yerleşmiş 2 cm de açıklık var
Gokselsnem ElifMetehan gecen Pazartesi bana söylediklerini söylemiş aanada 😊. Biz kınadaydık orda bi sancı geldi gitti ödüm koptu ya yusuf yusuf oldum ilk def 😂😂😂
Bussraa Fatmagvn merhaba dogum yaptim cok sukur bu sabah doktora muayeneneye gittigimde 5 cm aciklik vardi aksam 6 civari kucagima aldim oglumu ☺️ Darisi saglikla hepinize olsun insallah 🤲
ElifMetehan Bussraa gözünüz aydın allah anneli babalı büyütsün bizim yerimize de kokla mis kokulunu 😊😊
ElifMetehan Gokselsnem bende valla canım. Artık kendimide mutsuz hissediyorum kimseyle konuşmuyorum depresyondayim😂
Kaderimoldu Gokselsnem yarını sabırsızlıkla bekleyenler arasında bende varım😇🤗🤗 ama dunden beri inanılmaz sancim var ara ara düzenli ara ara düzensiz ama bugun bi enerji patlaması yaşıyorum sanki yerimdede duramıyorum sizce bu normal mi ? 🤔🤔
Gokselsnem Kaderimoldu biraz bende öyleyim duş aldım da yarın ne olur ne olmaz canım suni sancı dermi acaba ne der tahmini