esraEb Benas ayyy ciddi misin. 😄bazen karnımda deniz dalgası oluyro adeta ama kısa süreli 5-10 saniye gelip geçiyor 😄Henüz idrar dışında geceleri uyanma durumu yok
Benas esraEb valla özellikle gece ve kuranı Kerim okuduğumda resmen dışarı çıkacak karnımda o derece güçlü hareketler yapıyor zaten büyüdükçe hareketleri daha sert ne net oluyor 😂afedersin vc nin önünde uyuyacam nerdeyse artık 😂
esraEb Benas aynen aynen ben de öyle. Gidiyorum bir iki damla bir şey çıkıyor 😄 gece uykum bölününce çok rahatsız oluyroum 🙄😄
Betul564 Benimde yarın kontrolüm var inşallah 30+2 olduk sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah miniklerimiz 🥰
Benas gokcem533427 gokcem533427 maşallah yolunuzun sonu hayırlı bi doğum gerçekleşir inşallah isim ve kilo nedir acaba
ogretmenHnmm Benas erkek canım. Doktor da bu haftalarda bebegin önde gitmesi normal sıkıntı yapma demişti
Betul564 Benimde yarın kontrolüm var inşallah 30+2 olduk sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah miniklerimiz 🥰
ogretmenHnmm Benas isim henüz karar veremedik. Isim konusu açılınca esimle tartışma içine giriyoruz😂 2 hafta once 1300le 1400 gr arasi demisti doktor. kac haftaliksin suan sen ve cinsiyet ne
Benas ogretmenHnmm benm de 33 haftalık eşim benden başka herkesle isim fakirleşmesi yapıyor 😡 cibsiyetimiz erkek bi aksilik olmaz ise inşallah 🙏🏽💙
Betul564 gokcem533427 yaaa benimde oğluşumun adı Ömer Kayra olcak inşallah çok sevindim kayrayı duyunca 😍🥰
Benas gokcem533427 maşallah güzel gidiyor ama katmanın anlamını iyice araştırın derim sanırım eski dilde tanrı anlamına geliyor
Benas Betul564 bende Kayra ismini çok beğeniyorum ama iyice araştırın anlamını eski dilde tanrı demekmiş öyle biliyorum ben