Anonim3447 Benas benim kızım da 32+5 haftalık oldu bakalım yarın dönmüş mü inatçı cadı bide yüzünü gösterir mi
esraEb Benas oğluşum olacak inşallah son dakika gol olmazsa 😄ismini de Muhammed Çağrı düşünüyoruz 🥰 sizinki belli mi. Nasıl gidiyor gebelik
Benas esraEb maşallah Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 😘🧿 evet bizim de gol yemezsek erkek 😂kilosu nedir acaba bizim 3 hafta önce 1900 idi iyi mi bilmiyorum az geldi bana 😂
Benas esraEb valla artık yavaş yavaş zor oluyor ağırlaştıkça midem çok sıkıntılı 33 olduk biz ayaklar şişmeye başlıyor bazen kusmalar falan arada tansiyon yüksekiyor şimdilik böyle 😂 ya sizin
esraEb Benas kilosu en son haftası ile uyumlu idi yarın öğreneceğim bakalım inşallah ileri gitme geri kalma yoktur. Sadece kafası biraz önde gidiyormuş öyle demişti doktorum 🙄en son 24. Haftada girmiştim şeker yüklemesine
esraEb Benas çok şükür bi şikayet yok. Bazen aşırı aşağıda oluyor karnıma baskı yapıp ağrım oluyro bazen de mideme kadar çıkıyro midemi yakıyor 😄
Benas esraEb korkutmak istemem ama bunlar daha iyi günlerin bacım 😂😂uykuda bi maç oynuyor organlar yer değiştiriyor resmen 😂😂
ogretmenHnmm Benas salı günü benim görüş günüm 30+3 olduk suan sali gunu 30+4 olacak. En son 28+4te gitmistim kilosu 1300le 1400 arasi demişti doktor net bir kilo söylemedi 1 hafta onde gidiyormus kiloya göre de
esraEb Benas ayyy ciddi misin. 😄bazen karnımda deniz dalgası oluyro adeta ama kısa süreli 5-10 saniye gelip geçiyor 😄Henüz idrar dışında geceleri uyanma durumu yok
ogretmenHnmm Benas erkek canım. Doktor da bu haftalarda bebegin önde gitmesi normal sıkıntı yapma demişti