Benas gokcem533427 maşallah güzel gidiyor ama katmanın anlamını iyice araştırın derim sanırım eski dilde tanrı anlamına geliyor
mervenur00 Benas geçen hafta bakalım bu hafta kaç kilo olmuş 36 dan sonra her hafta gidip nts ye bağlanıyoruz ve çatı muayenesi yapılıyor. Ona göre de doğum planlanıyor
Benas Betul564 bende Kayra ismini çok beğeniyorum ama iyice araştırın anlamını eski dilde tanrı demekmiş öyle biliyorum ben
Zzeyynep04 Benas normal gebelikte 32.haftadan sonra yapılıyor bende tam 32 yim şuan ama riski gebelikte daha erkende olabilir doktora göre değişiyor birde bebek durumuna göre canım
Betul564 Kızlar ben dün apar topar doğuma alındım 31. Haftada suyum geldi bebeğim küvezde ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻😓
Benas Betul564 ay gerçekten mi rabbim yardımcınız olsun inşallah canım ama merak etme bi ay sonra böyle bişi olsa sıkıntı olurdu ama şuan inşallah herhangi bi sıkıntı olmaz sadece gelişimini tamamlamak için küvetse kalır haberdar edersin🙏🏽🤲🏼🙏🏽🤲🏼🙏🏽
Betul564 Benas Benas inşallah canım hayırlısıyla 🤲🏻😞 dualarınızda eksik etmeyin bide bir ay sonra olsa neden sıkıntı olurdu dahada kilosu iyi olmazmıydı
Benas Betul564 kiloya bağlı deil canım 8. Ayda doğan bebeklerin ciğerleri tam gelişmediği için yaşam oranları düşük