Kızımın ismini LİNDA koymak istiyoruz eşimle fakat duyan birkaç kişi o ne biçim isim Kuran’da geçmiyor öbür dünyada hesabı sorulur gavur ismi gibi diyorlar canımı sıkıyorlar
Linda ♥️
Prensesannesi14 önemli olan anlamının güzel olması bence hoş bi isim 🥰
Anlamı güzel guzellik
Yere sağlam basan
Prensesannesi14 güzel isim ama yabancı pembe dizilerdeki kadın karakter isimlerini çağrıştırıyor evet ama sen begendiysen kimseye de laf düşmez
@Elif_p Evet zaten yabancı bir dizide duymuştum birde bi programdaki kızın ismiydi kulağıma hoş geldi de İşte dinden Öbür dünyadan bahsediyor millet yok günah yok hesabı soruluyor isimlerin her isim Kuran’da geçmiyor ki ne yapayım görüyorum burda post açılıyor isim konusunda yazılan fikirlerin çoğu da geçmiyor ona bakarsak
- Düzenlendi
Bence güzel kimseye aldırış etmeyin esinizle siz koymak istiyorsanız koyun düşünmeyin bile yanına da Enfal olabilir çok güzel bir isim
Prensesannesi14 isim için hesap sorulacağını hiç duymadım toplum olarak biraz şaman inancı ile İslamı karıştırıyoruz. Çok takılan varsa Ayşe meryem kullanmaya devam etsin sen ne istiyorsan onu koy. Çocuk senin karar senin🥰
NewMom___ dimi ya biz çok beğendik kararmizdan da donmedik zaten ama öyle demeleri de bizi sinir ediyor kendi çocuklarına Ali Ayşe Fatma koysunlar onlar da güzel ama herkeste War çok duyulmuş bilinmiş biz eşimle duyulmamış farklı bir isim olsun istiyoruz ve ikimizde bunu beğeniyoruz
Esca çok doğru söylediniz wala herşeyi dine imana bağlıyorlar öbür dünyaya bağlıyorlar kızım ismini beğenmezse illa ki büyüyünce değiştirsin o zaman ama şahsen bence beğenir ben misal ismim Linda olsa çokda güzel yanı bence
Prensesannesi14 linda pera adını çok istedim ama eşim istemeyince başka seçeneklere kaydım önemli olan eşinle ortak bir karar vermek milleti boşver
Benim de hoşuma gitmişti bu isim birde Lina ve liya var bunlarda güzel Lina da aklımızdaydı da arkadaşlarımızın bebesinin adı olunca başka isimlere yöneldik ve hala bulamadik icimize böyle sinen bir isim erkek var ama kız yok 😂
Prensesannesi14 bende oğlumun adını Aren koymayı düşünüyorum eşimle çokta beğeniyoruz bize de aynı tepkiyi veriyorlar. Umurumuzda mı aslaaa 😀
@Minnonunanasi bizde de aynısı ya ya eşim begenmiyor ya ben ya da arkadaslarımızın çocuğunun adı başka birinde olan bir ismi de koymak istemiyorum
Prensesannesi14 yani kitapta geçme kısmı bence de tek basına ölçüt olmamalı hatta bazı isimler ver geçiyor ama anlamı cok kötü bilmeden konuyor buradaki düşündüren kısım bence cocuk hani hayat boyu anlamı ne diye sorulara maruz kalır mı ya da Türk müsün işte yabancı mısın gibi vs
Prensesannesi14 ayy ne sinir oluyorum böyle insanlara Kuran’da gecmiyor diye günah mı oluyor ona bakılırsa Kuran’da Ayşe Fatma da geçmiyor isim meselesi gerçekten önemli sonuçta bir insan ömür boyu bir isim kullancak ve buna siz karar vereceksiniz ama manası güzelse ve sizde begendiyseniz kimseyi dinlemeyin bende Zeynep Hüma koycam herkes işte Zeynep güzel de hüma ne ya felan yapıyor sinir oluyorum
NewMom___ ay wala erkek de kız da içimize sinen isim bulmak zor kolay değil söyledikleriniz de güzeller evet 🥰
Esca wallah bizimde umrumuzda değil zerre umrumda değil ama diyaloğa giriyorlar sonra cevap vermek zoruna kaliyorim öyle insanlara mecbur
Elif_p Linda denilince akla hemen yabancılık mi geliyor peki yok yaw güzel ya anlamı da güzel
Anlamı güzel güzellik yere sağlam basan
Busra2002 aynen öyle walla ya sinir hayır onlara ne çocuk bizim yapan biziz halla hallla hüma da iksii de gayet güzel eski kafada kalanlar ahh aaaahh