tugcedoganay1 ben de açlık tokluk baktırırım diyordum ama doktorum yeterli olmadığını söyledi. Çünkü bi kahvaltı yapıyoruz açlık tokluk verirken ama normalde tatlı da meyve de yiyeceğiz o içecek ona göre ayarlanıyor. Bebeğim iriydi suyum da üst sınıra yaklaşmıştı doktorum kesinlikle istedi. İyi ki yaptırmışım şimdi sürekli takip ediyorum ve bırakın tatlıyı yediğim ekmek meyve patatesten bile yükseliyor. Doğru ekmeği (ekşi mayalı tam buğday) yemediğimde resmen sınırın üstüne çıkıyor şekerim çok dikkat ediyorum haliyle. Meyve bile adetli yeniyor oturdum bi tabak yiyeyim yok. Bunları bilmeseydim şekerimi sürekli kontrol etmeseydim sonuçlar pek iç açıcı olmazdı. Ani bebek ölümü çocuğun ilerde şeker hastası olması erken doğum gibi korkunç tablolara sebebiyet veriyor. Evet o kadar şekerli mi şey içmek çok yararlı değil gibi ama bazen kar zarar hesabı yaparken mantıklı tarafı iyi seçmek gerek. Ailesinde şeker olmayan, bebeği minyon, suyu normal, çok kilo almamış, açlık tokluğu alt sınır olan tuzu kuru insanların ben yaptırmadım çok zararlı gerek yok demesine bakmayın hiç onlar zaten risk grubunda değil milletin hakkına giriyorlar bi şey biliyormuş gibi