Dileek22 Merhabalar tekirdağ da kadın doğum uzmanı kime gidiyorsunuz. Muayene ücretleri ne kadar yardımcı olur musunuz.
Sevgi-59 Dileek22 ben araştırma hastanesi yarı özele gidiyorum emel kıyak çağlayan hocanın ismi ve cok memnunum 260 tl
Zlm_0303 Dileek22 Merhaba yaşam hastanesine Atilla kan beye gidiyorum çok memnunum doktorumdan ama çok pahalı muayene ücreti 700 TL
Aybars1K Dileek22 Genesis plazada ümit ekmen bey var onunla yaşam hastanesinde doğum yaptım çok memnunum kendisinden ve hastaneden şuan 700 olması gerekiyor muayene ücretinin
Secda Sevgi-59 araştırma hastanesinin odaları nasıl acaba bilginiz varmı tekli mi ikilimi doğumdan sonra kalınacak odalari
nur_mom Sevgi-59 merhaba acaba ultrasonu renkli mi ? Çıktı falan veriyor mu ? Yeni gelicez Tekirdağ a muayene olmak için mutlaka gideceğim umarım memnun kalirim
Secda Sevgi-59 ikisndende var para karsiliginda tekli seçme hakkımız olsa keşke ozellere yaklasilmiyor
Secda Sevgi-59 şuan araştırma yapmaktayım 5+6 daha hiç doktora gitmedim sadece sağlık ocağından tahlillerimi yaptridim 7 haftalık olayım öyle gidecegim
Ayfer- Sevgi-59 nasıl oluyor yarı özel ? Bilmiyorum kusura bakmayın. Ben mhrs den randevu bakıyorum ama sadece şehir hastanesi çıkarıyor başka hastane çıkarmıyor
Sevgi-59 Ayfer- mhrs den alınmıyor internete nkü araştırma hastanesi online randevu yazın ya da direk telefon numarasıyla arayın özel randevu almak istiyorum deyin , ücreti de 260 dı sanırım
Ayfer- Sevgi-59 peki siz doğumu da orda mı düşünüyorsunuz? Doktor seçme imkanı oluyor mu yoksa normal devlet gibi nöbetçi kim varsa o mu yaptırıyor doğumu? Bilginiz var mı
Sevgi-59 Ayfer- normal doğumda nöbetçi kimse o yapıyor, sezeryan olursa kendi doktorun girip yapıyor, ben araştırma hastenesinde yapacagım doğumu normal ya da sezeryan hangisi olursa 🙏🏻